Szeptember 22-ig lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra

Szeptember 22-ig lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) egy héttel meghosszabbítja a szeptember elsejével kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így szeptember 22-én éjfélig fogadja a pályázatokat.

A hazai PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal hatodik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. A Sándor Imre PR-Díjakat hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

Az MPRSz célja az, hogy minden pályamunkát be tudjon fogadni, s elég időt hagyjon az elismerésért induló ügynökségek és vállalatok számára, hogy azok értékelhető formában, a kiírásnak megfelelően juttassák el munkájukat a zsűrinek, ezért döntött úgy, hogy meghosszabbítja a pályázati időszakot – írja a szövetség közleményében.

A nevezés feltételei és körülményei változatlanok, a pályázati kiírás mellékelten letölthető. A pályázat kihirdetése óta a zsűri is összeállt: elnöke R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, az MPRSZ elnökségi tagja; tagjai Bodó Teodóra (Provident Pénzügyi Zrt., Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője), Bruck Gábor (Sawyer Miller Group vezetője), Hevesi Nóra (Tesco-Global Áruházak Zrt., kommunikációs vezető), Maczelka Márk (SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., kommunikációs vezető) és Puskár Krisztián (Kreatív, szerkesztő).

A díjakat novemberben, az MPRSz PR Kávéházi Estjén, ünnepélyes keretek között osztják ki.

Sándor Imre Díj 2017 - kiírás
Letöltés pdf formátumban

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!