Alkoholos frissítővel debütál idén nyáron a Törley Pezsgőpincészet

Hírek Kiemelt

Itthon még újdonságnak számít, nemzetközi szinten viszont már sikertörténet a jégre töltött pezsgő. Az izgalmas, és néhány éve még elképzelhetetlennek tartott trend térhódítására reagálva a Törley Magyarországon elsőként jelenik meg Törley Ice néven olyan itallal, ami az új irányvonal igényeinek felel meg.

 

„Hazai piacon korábban még senki nem kísérletezett hasonló itallal. A külföldi pezsgőházak által készített Ice, vagyis a jégre töltött pezsgő itthon még az import termékek között sem jelentős, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy legújabb italunk komoly űrt tölt be a magyar pezsgőpiacon, miközben új fogyasztási rituáléra ösztökéli a lelkes és nyitott pezsgőkedvelőket” – hangsúlyozta Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója.

A Törley Ice megjelenését különleges gerillakampány erősítette. Egy rejtélyes és hatalmas, négytonnás jégkocka jelent meg egy hete a Millenáris Széllkapu Parkban. Az olvadó műalkotás mélyén pedig egy 80 cm magas Törley Ice palack lapult.

 

A jég nem ront a pezsgő minőségén, sőt!

A Törley Ice ízéből és zamatosságából akkor sem veszít, ha a jégkockák olvadni kezdenek, mivel több buborékot tartalmaz, mint más pezsgők. Valódi frissessége, gyümölcsössége, illat- és zamatanyagai kifejezetten jégre töltve teljesednek ki. Alapját speciális cuvée adja, a játékos és üde ízek megőrzése érdekében rövid ideig tartályban erjesztik.

A hófehér palackról hologramos fólia köszön vissza, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak.

Müller Kornél, Lőrik Tamás, Csomay András

A pezsgő, amelyet elsősorban nem pezsgőként fogyasztunk

Az új pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák.

„Azt tapasztaljuk, hogy a magyar pezsgőfogyasztók a megszokott kedvenceik mellett szeretnek újdonságokat is kipróbálni. A Törley Ice egészen új pezsgőzési élményt nyújt, amely ötvözi a vidámságot, a frissességet, és könnyedséget ad a meleg nyári estékhez. Ezzel a frissítővel szeretnénk megmutatni, hogy egy pezsgő is lehet, trendi, könnyed, laza” – mondta el Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője.

 

SOCIAL MEDIA