Új igazgató a Matild Palace Budapestben

Karrier

Újabb szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége, Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Grouppal.

 

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi öt évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt.

Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett Budapestre. Célja, hogy a Matild Palota a város irányadó referenciapontjává váljon, és olyan élményt teremtsen a vendégek számára, amely nem csak az étkezésről szól. Nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Célja nem kisebb, mint hogy megreformálja és gazdagítsa a főváros gasztronómiai kínálatát, és erősítse annak bárkultúráját is.

„Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni. Ez az én vízióm” – nyilatkozta Burak Cecen.

 

SOCIAL MEDIA