A magyar tinik döntötték: WhisperTon győzött

Hírek Márkák

A Nickelodeon Kids’ Choice Awards újfent számos kategóriában díjazta a legfiatalabb korosztály kedvenceit. A gálán idén Harry Styles, Taylor Swift, valamint a Wednesday és a High School Musical: A musical: A sorozat vihette haza a legtöbb léghajószobrot. Mellettük különdíjat kapott Adam Sandler, valamint életművéért tüntették ki Optimus fővezér, a Transformers-franchise főszereplő karakterét.

 

A nemzetközi sztárokon túl a „hazait” is elismerte a Nickelodeon. A fiatalok szavazatai alapján pedig egy hatalmas követőbázissal rendelkező magyar véleményvezér, WhisperTon került ki győztesen.

„Ha valaki visszautazna az időben és megkérdezné a 14 éves Tont, vajon mindez lehetséges lesz-e, biztos nem hinne benne. Elmondhatatlanul hálás és büszke vagyok, hiszen ez a díj nem csak az enyém, hanem az egész közönségemé. Nélkülük ez nem lenne lehetséges, hiszen az ő támogatásuk által tartok ott, ahol. Ők az oka annak, hogy egy közel 1 milliós platformot nevezhetek az »otthonomnak«, biztosítva nekem egy felületet, ahol gátak nélkül önmagam lehetek. Továbbra is azon leszek, hogy megmutassam a nézőimnek, milyen szuper dolog olykor furának, másnak vagy különlegesnek lenni” – mondta el WhisperTon, aki elmondása szerint gyerekkora óta nagy rajongója a Nickelodeon KCA-nak.

WhisperTon köszönővideója a Nickelodeon Facebook-oldalán látható. A Kedvenc magyar sztár kategória shortlistjén helyet kapott még Forstner Csenge TikTok-sztár, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint Marics Peti és Valkusz Milán együttese, a VALMAR is.

 

SOCIAL MEDIA