Az ALDI nyerte a legtöbb díjat „Az Év Saját Márkás Terméke” pályázaton

Hírek Kiemelt

Nagy sikert arattak az ALDI Magyarország saját márkás termékei: az idén először megrendezett „Az Év Saját Márkás Terméke” versenyen nyolc kategóriában is a legjobbnak bizonyultak. A PPH Media Store Insider magazin által életre hívott versenyen a szakmai zsűri döntése alapján a legtöbb első helyezést az ALDI kapta.

 

Idén először hirdette meg a Store Insider magazin a saját márkás termékek versenyét, mivel egyértelműen látható, hogy a hazai fogyasztók egyre gyakrabban választják a kereskedők saját márkás termékeit a márkatermékekkel szemben. A magazin ezért olyan versenyt hozott létre, amely a hazai üzletekben, üzletláncokban forgalmazott, legjobb minőségű, ízvilágában, csomagolásában a legkiválóbb saját márkák termékeit díjazza.

A versenyre január végéig lehetett nevezni a food és non-food termékekkel, összesen 18 főkategóriában. A kilenctagú szakmai zsűri február közepén bírálta el a termékeket, amelynek eredményhirdetésére 2023. február 21-én került sor.

A szakmai zsűrinek 93 saját márkás terméket kellett bírálatnak alávetnie, amelyek közül 54 jutott a döntőbe. Az ALDI Magyarország a meghirdetett termékkategóriák mintegy felében, összesen nyolc termékével bizonyult a legjobbnak, amelyek kiérdemelték „Az Év Saját Márkás Terméke 2023” díjat. További hét saját márkás terméke pedig „Kiemelt termék” elismerésben részesült.

Az idei évben az ALDI a következő termékekkel lett kategóriagyőztes:

  • ALDI CHOCEUR Salzburgi Mozart-golyók, marcipános-nugátos – 297 g
  • ALDI AMAROY Roastmaster Crema&Aroma – 1 kg
  • ALDI KOKETT Papír zsebkendő, dobozos, 4 rétegű – 100 darab/doboz
  • ALDI GOURMET Prémium müzli, triplacsokoládés – 500 g
  • ALDI LYTTOS Görög olívabogyó, mandulával töltve – 350 g/200 g
  • ALDI CUCINA NOBILE Pesto genovese crema – 190 g
  • ALDI CHOCEUR Noir étcsokoládé gyümölcsökkel, epres – 100 g táblás
  • ALDI GOOD CHOICE Mediterrán antipasti, piros pepperoni – 220 g

„Saját márkás termékeink nem csupán alacsony áraikról, hanem magas minőségükről is ismertek – ezt igazolják vissza a most legjobbnak talált termékek. Munkatársaink számára büszkeség, vásárlóink számára pedig a minőség garanciája, hogy minden pályázónál több, összesen 23 elismeréssel díjazta a zsűri saját márkás termékeinket” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója az eredményhirdetés kapcsán.

 

SOCIAL MEDIA