Való Világ: Bekerült a fődíj a villába, a játékosok el is árulták mire költenék

Tejszínhub

Meglepetés érte a lakókat, bekerült a nyugiszobába egy áttetsző széfben a ValóVilág11 36 milliós nyereménye. Meglepetés érte Melinát is, akinek születésnapi bulival és énekes köszöntéssel készültek a többiek, amin a lány el is sírta magát. Ma este látható majd élőben az utolsó Kihívás, mikor Rico ellenfelet választ a pénteki Párbajra. Minden esemény élőben követhető a www.rtlplusz.hu oldalon futó ValóVilág streamen egészen vasárnap hajnali 5 óráig, utána este találkozhatnak a nézők élőben a véghajrában a finalistákkal az RTL KETTŐN.

 

A villalakók sírva fakadtak szeretteik videóüzenetei láttán

Potyogtak a könnyek, amikor a játékosok a külvilágból kaptak megható üzeneteket. Családtagjaik és barátaik is meglepték a villalakókat, akik zokogva álltak a tévé előtt.

 

„Rengeteg tartozásom van” – a villalakók elárulták, mire költenék a 36 millió forintot

A játékosok megpillanthatták a ValóVilág11 fődíját, majd arról meséltek, hogy mi lenne a pénzösszeg sorsa. Valaki a szüleinek szeretne segíteni, valaki a tanulmányaira költené a főnyereményt, valaki pedig egy budapesti lakást venne a 36 milliót forintból.

 

VV Reni: Két tűz között vagyok

„Melinával jó a viszonyom, de tudja, hogy jóban vagyok Krisztivel is” – vélekedett VV Reni, aki teljesen kétségbeesett, hiszen nagyon jól tudja, hogy a két barátnője nem ápol valami jó viszonyt.

 

VV Melina nem bírta ki könnyek nélkül a születésnapján

A villalányok egy tortával lepték meg a születésnapos VV Melinát, majd amikor egy dalt is elénekeltek neki, a lánynál egyből eltört a mécses. „Egyáltalán nem számítottam rá, hogy felköszöntenek a többiek” – lelkendezett VV Melina.

 

„Nevettem a saját nyomoromon” – VV Lissza balesetet szenvedett a villában

A villalány éppen a születésnapi dekorációval díszítette a luxusbörtönt, amikor megtörtént a baj.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

SOCIAL MEDIA