A Panama országos premierjével érkezik Mel Gibson a Filmboxra

Hírek

A Panama egy 80-as évek által inspirált történet, központi szerepben egy volt tengerészgyalogossal, James Beckerrel (Cole Hauser), aki képtelen túllépni a fájdalmán, hogy felesége bűncselekmény áldozata lett.

 

Mikor a C.I.A-nek dolgozó magas szintű biztonsági cég vezetője, Stark (Mel Gibson), aki egyben egykori felettes tisztje a tengerészgyalogságnál, felkéri, hogy egy fegyverüzlet lebonyolítása érdekében Panamába utazzon, James elvállalja a megbízást. A küldetés előrehaladtával azonban Becker belekeveredik az Egyesült Államok panamai inváziójába és politikai háttérjátszmáiba.

A filmet William Barber saját élettapasztalatait felhasználva írta, és a Crank filmek társalkotója, Mark Neveldine rendezte. A rendező a film kapcsán a következőt osztotta meg: „A Panama forgatásával számomra egy bakancslistás álom teljesült, ami egyben arra is emlékeztet, hogy mennyire szeretem ezeket a 80-as évekbeli filmeket nézni: whiskyfolt, szivarfüst, forró szexualitás, és rengeteg szívfájdalom – ami a főszereplő Beckert sem hagyja nyugodni. Amikor a rosszfiúkat sármjuk miatt képtelenek vagyunk nem megszeretni és semmi sem kielégítőbb, mint a bosszú édes illata.”

Főbb szerepekben Cole Hauser és Mel Gibson mellett Charlie Webert, Kate Katzmant és Jackie Cruzt láthatjuk. A Filmbox Original kínálatába kerülő alkotás országos tévépremiere február 12-én 21 órakor lesz látható a FilmBox Premiumon. A film Magyarországon VOD-tartalomként a Filmbox+ platformon is elérhető lesz.

 

SOCIAL MEDIA