Szoboszlai Dominik, a VALMAR, WhisperTon és Forstner Csenge verseng a magyar tinik kegyeiért

Hírek

A Kids’ Choice Awards minden évben a legkisebbek kezébe adja a lehetőséget, hogy eldönthessék, melyik kedvencük érdemli meg a Nickelodeon gyerekcsatorna elismerését film, sorozat, zene, sport és további kategóriákban.

 

Az idei jelöltek között olyan nevek szállnak versenybe a nemzetközi díjakért, mint Jenna Ortega, Millie Bobby Brown vagy Tom Cruise. Eközben a zenei kategóriákban többek között Adele, Billie Eilish, Harry Styles, Justin Bieber és a BLACKPINK is számíthat a léghajót mintázó szoborra. A legtöbb jelöléssel a Stranger Things büszkélkedhet: a sorozat összesen hat kategóriában esélyes a győzelemre. A hátborzongató Hawkins-i kalandokat négy-négy jelöléssel olyan szériák követik, mint a Tündéri keresztszülők: Tündéribbek, mint valaha, a High School Musical: A musical: A sorozat és a Sadie és Lay Lay kalandjai.

A magyar tinik elismerésére hazai sztárok is számíthatnak. Az idei shortlisten a VALMAR, vagyis Valkusz Milán és Marics Peti duója, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint a TikTok platformjának itthoni legnépszerűbb személyiségei, Forstner Csenge és WhisperTon verseng a rajongók szavazataiért.

A felhőtlen hangulatról az est házigazdái, Charli D’Amelio TikTok-sztár, valamint Nate Burleson, egykori futballjátékos gondoskodik (a nyitóképen). A műsort magyar idő szerint március 4-ről 5-re virradóan rendezik, amelyet a hazai nézők március 8-án, 18:00 órától láthatnak majd a Nickelodeon csatornáján.

A szavazás már elindult a Nickelodeon weboldalán, a díjátadóval kapcsolatos friss hírekért és tartalmakért pedig érdemes gyakran pörgetni a csatorna magyarországi Facebook oldalát is.

 

SOCIAL MEDIA