A Legjobb Munkaadók Intézete a Boehringer Ingelheimnek ítélte oda a „Global Top Employer” díjat

Hírek Piac

A Legjobb Munkaadók Intézete a Boehringer Ingelheimnek sorozatban a harmadik évben ítélte oda a „Global Top Employer” díjat, amellyel ismét a világ tizenöt legjobb munkaadója közé került a vállalat.

 

A Boehringer Ingelheim munkaadói kínálata jelentősen kiemelkedik a bérek, a munkakörnyezet, valamint a jutalmak és elismerések területén. Az eredmények tükrözik a vállalat holisztikus megközelítését, mely a munkavállalói egészségi és jólléti biztonságára fókuszál. A mentális egészségre helyezett hangsúlyon túl a fizikai, szociális és pénzügyi jólét fogalmát is kiemelt fontossággal kezelik. Dedikált programokon és ajánlatokon keresztül a munkavállalók számára releváns támogatásban részesülhetnek a vállalatnál. Ez magában foglalja a fizikai és érzelmi biztonságot nyújtó munkakörnyezetet, az összetartozás érzését teremtő, befogadó csapatszellemet, a mentálhigiénés-felvilágosító kezdeményezéseket és a vezetői tréningeket, a házon belüli pszichológusokat és tanácsadókat, a munka és a magánélet közötti egyensúlyra való törekvést, az önkéntesség lehetőségeit, valamint a versenyképes fizetést és juttatásokat – írják.

„Vállalati kultúránk előtérbe helyezett emberi dimenziója azt jelenti, hogy elkötelezettek vagyunk munkavállalóink, mint egyének iránt, nem csak mint szakemberek iránt. A Global Top Employers díj ezt támasztja alá” – jelentette ki Dr. Sven Sommerlatte, a Boehringer Ingelheim humánerőforrás globális vezetője. „A munkavállalóink mentális egészségének támogatására fektetett hangsúllyal azt szeretnénk elérni, hogy kollégáink biztosítva legyenek arról, hogy ha segítséget kérnek, mi támogatni fogjuk őket!”

A különböző mentális problémák minden nyolcadik embert érintenek világszerte, és a mentális egészségi állapotok jelentős hatással lehetnek az élet minden területére, beleértve a családdal és a barátokkal való kapcsolatokat, a közösségben való részvételt vagy a munkavégzést. Míg a testi egészségről való megfelelő gondoskodás szükségessége megalapozott, a lelki egészség megfelelő gondozásának tudatosítása és eszközei még mindig lényegesen kevesebb figyelmet kapnak. A Boehringer Ingelheim arra törekszik, hogy megfékezze azt a megbélyegzést, amelyet a mentális egészségügyi problémákkal küzdő emberek gyakran tapasztalnak munkavállalóként. A kutatásvezérelt vállalat régóta elkötelezett a mentálhigiénés kutatások iránt, amely célzottabb megközelítést kínálhat a precíziós pszichiátria jobb megismerésére és kezelésére – teszik hozzá.

 

SOCIAL MEDIA