Való Világ: a Kiválasztás óta átrendeződnek a kapcsolatok a villában

Tejszínhub

Melina nem bízik Reniben, Barna szerint Melina eltaktikázta magát, Dani az udvaron őrjöngve fogadta, hogy Melinának Barnával kell aludnia. Közben a nézők tovább kommentelhettek a villalakóknak, akik kaptak hideget-meleget rendesen s megtudhatták mit gondolnak róluk a 36 milliós játékot követők. A ValóVilág 24 órában nézhető stream formájában a www.rtlplusz.hu oldalon.

 

 

„Forog velem a világ” – kiderült, melyik villalakó gyűjtötte idén a legtöbb követőt

A VV11 játékosai most megtudhatták, melyikőjük Instagram oldala gyarapodott a legtöbb követővel.

 

VV Reni zokogva borult VV Ákos nyakába

„Nincs kedvetek kijönni?” – kérdezte VV Reni VV Melinától, de a lány visszautasította a barátnője közeledését. „Hiába próbálok beszélgetni, Melina egyszerűen nem kíváncsi rám” – panaszkodott VV Reni, aki később a nyugiszobában öntötte ki érzelmeit VV Ákosnak, majd gyorsan eltört nála a mécses.

 

VV Melina vallomása: Reni már nem a barátom

VV Melina és VV Dani a nyugiszobában látogatta meg VV Renit és VV Ákost, ahol a tetőfokára hágott a feszültség, VV Melina pedig kendőzetlenül elárulta, hogyan érez VV Reni iránt. Vajon hamarosan felbomlik a négyes szövetség?

 

„Álértelmiségi, hisztis, unalmas vagy” – a villalakók kőkemény kritikát kaptak a nézőktől

A ValóVilág11 játékosai rajongói kommenteket olvasgattak. A nézők nem rejtették véka alá a véleményüket, és őszintén elárulták, miket gondolnak a villalakókról.

 

„Hatalmas öngólt rúgott” – VV Barna szerint VV Melina eltaktikázta magát?

A hatodik Kiválasztás után teljesen felbolydult az élet a villában. „A lehető legjobbkor jött most nekem a párbaj” – vélekedett VV Márió, de VV Barnának is megvolt a véleménye.

 

„Ha hozzád nyúl, akkor kinyírom!” – VV Dani teljesen kikelt magából

VV Dani kifordult magából, amikor megtudta, hogy VV Melinának VV Barnával kell együtt aludnia a nyugiszobában. Dühében egyből kivonult az udvarra, de sehogy sem tudta csillapítani a haragját. Mikor VV Melina is csatlakozott hozzá, a féltékeny srác elmondta kétségeit a barátnőjének.

 

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

SOCIAL MEDIA