Való Világ: a jövő hét szombati Párbajon Márió lesz az egyik résztvevő

Tejszínhub

Melina döntött, villamesterként Máriót választotta párbajozónak, hisz a fiú épp annyi szavazatot kapott a lakóktól, mint Dani. A naptárfotózás természetesen nem telt feszültségek nélkül, Ákos teljesen kiborult, amiért a nézők döntése értelmében nem lehetett a fotókon, Dani és Melina is összeszólalkoztak a program közben. Barna durván beolvasott Melinának, de Krisztinél is elszakadt a cérna és elmondta kendőzetlen véleményét Riconak. A játék 24 órában követhető élőben a www.rtlplusz.hu oldalon futó ValóVilág streamen. 

 

A villalakók döntöttek: megszavazták a hatodik kiválasztottat

A ValóVilág11 hatodik Kiválasztásán VV Márió és VV Dani egyenlő szavazatot kaptak, így a villamesteren, VV Melina kezében volt a végső döntés.

 

„Miért vagy idegbeteg?!” – VV Melina nekiment VV Daninak

VV Dani teljesen maga alá került a naptárfotózás miatt, majd amikor VV Melina kérdőre vonta a srácot, még inkább elpattant nála a cérna.

 

„Bennem ez mély nyomot fog hagyni” – VV Ákos zokogva üvöltött fájdalmában

„Lelakottnak éreztem magam, örültem, hogy rendbe szednek majd” – lelkendezett VV Ákos, ám gyorsan maga alá került, amikor megtudta, hogy a nézők szavazatai alapján nem vehet részt a beauty napon. Amikor meghallotta a lesújtó hírt, bevonult a hálószobába, és a paplan alatt itatta az egereket.

 

„Egy gyenge szar” – VV Barna beolvasott VV Melinának

Az esti buliban a tetőfokára hágott a feszültség a villában, VV Barna pedig teljesen kikelt magából. Meg is mondta kendőzetlen véleményét vetélytársáról, VV Melináról.

 

„Miért vagy ennyire alpári?” – a nézők bekérdeztek a villalakóknál

A rajongók kérdésekkel bombázták a játékosokat, akik kendőzetlenül válaszoltak minden egyes kérdésre.

 

„Undorító vagy!” – VV Kriszti sírva fakadt VV Rico miatt

VV Krisztinél teljesen betelt a pohár VV Rico állandó beszólogatásai miatt. Mikor már nem bírta tovább, elsírta magát, és beszólt a srácnak.

 

VV Márió ráspriccelt VV Lissza hátára

VV Márió a nyugiszoba félhomályában kényeztette VV Lisszát.

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

 

 

SOCIAL MEDIA