Új értékesítési modellt vezet be és saját belvárosi üzletet nyit Tomán Szabina

Hírek Kiemelt

Míg korábban a termékkínálat nagyobb része csak szalonokban volt elérhető, most már a teljes Toman portfólió webshopban is megvásárolható. Mindeközben bezárja Andrássy úti üzletét, hogy saját ingatlanban a belváros egy másik pontján nyisson újra.

 

„Lépést kellett tartanunk a változásokkal. A pandémia alaposan fejre állította az életünket. Egyre több mindent próbálunk az otthonunkból elintézni: a számláinkat online fizetjük, a bevásárlásainkat online intézzük, sokszor még az orvosunkkal is online konzultálunk. Sokan a vírusok miatt sem szívesen mozdulnak ki a szükségesnél többet. Vannak, akik a fenntarthatóság figyelembevétele miatt szeretnének kevesebbet közlekedni, másokat most már visszatart a magas üzemanyagár. Ezért döntöttünk úgy, hogy változtatunk az értékesítési formán és minden termékünket elérhetővé teszünk webshopon is. Szeretnénk azoknak is segíteni ezzel a lépéssel, akik velünk szeretnének életmódot váltani, de nincs a közelükben szalon vagy nincs idejük a személyes konzultációra” – magyarázza lépését Tomán Szabina.

A Toman konzultációs szolgáltatása ugyanúgy működik, és javasolják továbbra is a szakembereikkel való konzultációt, legfőképpen az új vendégek, illetve a nagyobb súlyfelesleggel vagy alapbetegségekkel élők számára, de kérdés esetén, a régi vendégeknek is érdemes konzultálni szakemberrel.

 

Új belvárosi szalon nyílik

A Toman Lifestyle életében 2023-ban nem csak a termékek webshopban való elérhetősége jelent változást. Újabb mérföldkő, hogy nem bérleményben, hanem saját belvárosi üzletben nyílik a következő Toman szalon. „Azt szoktam mondani minden vállalkozó nőnek, aki tanácsot kér tőlem, hogy álmodjon. Álmodjon nagyot, de aztán bontsa le kisebb lépésekre az álmához vezető utat és maradjon a racionalitás talaján” – mondja Tomán Szabina. „Amikor a Toman Lifestyle vállalatot megalapítottam, még bérleményben volt a központunk, a raktárunk és béreltük belvárosi szalonunk helyszínét is. Haladtam előre, és boldoggá tett a Szendrő utcai saját tulajdonban lévő központ, majd nagy mérföldkő volt a saját raktár, mely Tatabányáról szolgálja ki a vevőket. Tavaly év végén már elárultam, hol lesz az új belvárosi üzletünk. Az Arany János utcai helyiségben már folynak a munkálatok, és márciusban nyitunk. Egy saját bolt. Erről álmodtam. Évek hosszú munkája volt elérni.”

 

SOCIAL MEDIA