Robbie Williams egy fekete-fehér cicával énekel

Kiemelt Márkák

Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá Felix új hangjaként. Az It’s Great To Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.

 

A világsztár új szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál. Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó klipben, amelyben Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek.

„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!” – mondta Robbie Williams.

„Felix utánozhatatlan párost alkotott Robbie Williamsszel: a két csintalan sztár tagadhatatlanul illik egymáshoz, és egy tökéletes forgatókönyvet alkottak egy olyan kampányhoz, melyben az egyadagos macskaeledelek között Magyarországon piacvezető, közel 5 milliárd forintos éves kiskereskedelmi forgalommal rendelkező, népszerű Felix macskaeledel márka a főszereplő” – mondta Hanzel Lajos, a Nestlé Purina Magyarország vezetője.

Az It’s Great To Be a Cat, ami egyúttal az új Felix reklámkampány dalpremiere, január 25-én 18 órakor a Purina Magyarország YouTube csatornáján hallható először.

 

SOCIAL MEDIA