Adatvezérelt Nap lesz a Premier Kultcaféban január 31-én

Piac

A DIMSZ 2023. január 31-én Adatvezérelt Napot, ingyenes szakmai eseményt rendez a Premier Kultcaféban. A nap főbb témái: Hol tartunk GDPR ügyben? Mit üzen a Facebookra frissen kiszabott 390 millió eurós büntetés azoknak, akik a viselkedésalapú reklámok elhelyezéséért kínálnak ingyenes tartalmat? Hogyan szelídíti a hamarosan érkező szabályozás az éppen elszabadulóban lévő AI-t? És egyáltalán akarják-e azok, akiket a szabályok védenek, hogy védjék őket?

 

MIRE SZÁMÍTSUNK 2023-BAN? – SZABÁLYOZÁSI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Az adatvezérelt területet érintő szabályozás 2022-es tanulságairól és a 2023-as évvel kapcsolatos várakozásokról számolnak be meghívott hatósági partnerek és jogi szakértők a félnapos ingyenes szakmai délelőttön.

  • Debütál az NMHH és a DIMSZ friss, közös kutatása a fogyasztói adattudatosságról;
  • Szakértők bemutatják és kontextusba helyezik az adatvédelem és adattudatosság helyzetét és trendjeit Magyarországon;
  • Megismerhetjük a Hatóság álláspontját a szabályozásról és annak számonkéréséről, beszámolót és friss és gyakorlati tanácsokat kapunk vállalati oldalról, hogy milyen út vezet a megfelelés irányába;
  • Górcső alá vesszük a mesterséges intelligencia friss szabályozási kérdéseit, példákon keresztül vizsgáljuk, hogy milyen lehetőségeket rejt az AI, ezek közül mi és hogyan fér be a szabályozás keretei közé.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek és jelentkezés az Adatvezérelt Nap oldalán.

 

SOCIAL MEDIA