Balogh Levente: „Alkotni vágyó üzletember vagyok”

Hírek Kiemelt

A Márkamonitor decemberi számában megjelent Talent management összeállításunkban arra kerestünk választ, hogyan menedzselik a televíziók a legnépszerűbb arcaikat ( cikk első részét itt, második részét itt olvashatják), az áttekintés után pedig néhány fontos „televíziós arcot” meg is mutattunk. A kisinterjúkat most online is megjelentetjük. Mai beszélgetőpartnerünk Balogh Levente.

 

 

Már jóval a televíziós szerepléseid előtt is közismert voltál a Szentkirályi márka felépítésének köszönhetően. Első cégednek ma is elnöke, számos más vállalkozásnak ügyvezetője, márkaépítője, másoknak mentora, tanácsadója vagy. Mi visz még előre? Nem szeretnél inkább egy karibi szigeten koktélt iszogatni és barracudát vacsorázni, amit te magad fogtál?

Nem, mert én egyébként is az Adriai-tengert választom, ha nem a Balatonon vitorlázok épp. Alkotni vágyó üzletember vagyok, ez visz még előre, a létrehozni akarás. Emellett a mentorálás, a tudás átadása az, ami szintén nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Kötelességemnek érzem átadni azt a rengeteg tapasztalatot, amit az elmúlt évek alatt nemcsak a vállalatirányításban, hanem az életben szereztem.

 

A Cápák között bizonyítja, hogy főműsoridőben is lehet komoly tartalommal sikeresnek lenni. Tapasztalt üzletemberként van még olyan dolog, amit te tanulsz a kisebbektől?

Abszolút! A Cápák közöttnek köszönhetően megnőtt a térlátásom. Ez az üzleti show-műsor nyitottá tesz, különböző iparágak szegmenseit, sajátosságait ismerhetjük meg általa, a vállalkozók hitéből pedig rengeteget lehet inspirálódni. Sokféle élethelyzettel és rengeteg különleges emberrel találkozunk. Ez a nyitottság az, ami lehetővé teszi az alkotást. Ehhez nem kell más, csak el kell hinni, hogy mindig van mit tanulni.

 

A legújabb produkcióban, Az álommelóban elnöki asszisztenst keresel meglehetősen vonzó fizetésért. A többi cégednél nem jelezték a dolgozók, hogy ők is ennyit szeretnének keresni?

Nem, mert a többi cégemnél is vannak olyan dolgozók, akik ezen a szakmai szinten megközelítik ezt a fizetést, sőt, felső vezetőim ennél akár többet is keresnek. Az álommelóban egy ilyen céghez várom a jelentkezőket!

Márkamonitor 2022/4.

 

 

SOCIAL MEDIA