Habony Árpád állítólagos exével jött össze Mester Tamás

Tejszínhub

Azt, hogy Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója korábban Nagy Boglárka festőnővel jár, Náray Tamás divattervező egy vele készült videoriportban leplezte le.

 

“Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva… akkor jött Ő” – írta Facebook-oldalán Mester Tamás, több fotó kíséretében. Ezeken mutatta meg párját, Nagy Boglárkát, aki festőművészként dolgozik. A nő jelenleg 32, az énekes 52 éves – írja a 24.hu.

Nagy Boglárka korábban állítólag együtt járt Habony Árpáddal. Ennek kapcsán írta a portál korábban, hogy a londoni Sotheby’s aukciós ház által meghirdetett a 20. századi művészet – más megközelítésben című árverésén, a magyar mesterek és ismert kortárs alkotók (Reigl Judit, Szűcs Attila, Maurer Dóra) mellett az árverésen felbukkant egy 26 éves festőnő, Nagy Boglárka is.

A HVG akkori számában arról írt, hogy állítólagos barátnője sikerében mekkora szerepe lehet Habony Árpádnak. Meglepő sikernek nevezték ugyanis Nagy Boglárka felbukkanását a londoni árverésen. Bár Gyémánt László Kossuth-díjas festőművész tanítványának képei szokatlanul hamar és igen sikeresek lettek a hazai aukciókon is, de sosem lehet tudni egy árverésnél, hogy valódi vásárlásról van-e szó, vagy csak így akarják felépíteni az alkotót – tették hozzá.

 

Fotók: Tamas Mester XYU/Facebook

 

SOCIAL MEDIA