Való Világ 11: új év, új élet?

Tejszínhub

Épp elindult 2023 és nem győzzük kapkodni a fejünket, lezajlott a 3. Párbaj, majd rögvest Piros lett a Kiválasztott, aki úgy döntött, nem használja fel a védettségét biztosító piros kendőt. Bibi kiesése után válaszolt a követők által feltett kérdésekre, amiből sok minden kiderül, távozása után is folytatódnak az események a villában, a www.rtlplusz.hu oldalon élőben élvezhető a ValóVilág streamen.

 

„Vicces is tudok lenni és nem csak bunkó” – VV Bibi őszintén válaszolt a nézők kérdéseire

VV Bibi bevallotta, hogy számított rá, hogy VV Ákossal való konfliktusa olyan mély nyomot hagyott az emberekben, hogy nem szívesen látnák tovább a villában, azonban úgy érzi, hogy tanult a hibáiból. A nézők kérdéseire válaszolva arra is kitért, hogy hogyan tervezi felvenni a kapcsolatot VV Laminnal, akivel elkezdett alakulni köztük valami a villában.

 

„Most végleg egyedül maradtam” – VV Kriszti teljesen összetört VV Bibi távozása után

VV Bibi kiesése nemcsak VV Krisztit viselte meg, de a villalakóknak nem sok idejük maradt szomorkodni, mert a Kiválasztás után egyből beindult a találgatás, hogy ezúttal VV Piros kit fog kivinni párbajozni.

 

VV Reni és VV Sajti óriási flörttel nyitották az új évet

VV Sajti természetesen nem adta be a derekát VV Reni csábításának, mivel megfogadta, hogy hű marad a párjához. VV Lissza érezte, hogy Sajti nem mondott igazat neki a kapcsolatát illetően, ezért kérdőre vonta.

 

VV Pirosnak választania kellett a piros és a zöld kendő között

A Kiválasztás során VV Piros kapta a legtöbb jelet, azonban lehetősége volt felhasználni a piros kendőt, ami megmentheti a párbajtól.

 

„Szimplán elvesztettem a kontrollt” – VV Kriszti bocsánatot kért VV Bibitől

VV Kriszti szerette volna rendezni VV Bibivel a köztük lévő nézeteltérést, így erőt vett magán és beszélgetést kezdeményezett a lánnyal. Eközben VV Piros és VV Márió bizalmasan sutyorogtak a nappali padlóján.

 

VV Barna beszólt VV Máriónak a lábszaga miatt, VV Lisszát pedig a konyhába küldte

A villalakók újévi kívánság gyanánt olyan tanácsokat osztottak meg egymással, amik segíthetik az együttélést. VV Barna nagyon komolyan vette a feladatot, így minden villalakóhoz intézett egy-két őszinte gondolatot.

 

 

A ValóVilág11 hivatalos csatornái:

www.rtlplusz.hu

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_vv24/elo

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

 

Fotókredit: RTL/Udvardi Attila

 

 

SOCIAL MEDIA