Negyedéves lappá válik a MiPszi

Márkák

Kéthaviból negyedéves lappá válik 2023-ban a Mindennapi Pszichológia Magazin (MiPszi) print verziója. Jó hír a pszichológia komplex világában eligazodni kívánók számára, hogy elindult a MiPszi webshopja, ahol a korábbi lapszámok nagy része digitális formában is letölthetővé válik.

 

A MiPszi célja, hogy tapasztalt pszichológusok, pszichiáterek, kutatók, egyes területek avatott szakértőinek bevonásával, magas színvonalon, de közérthetően mutassa be az emberi elme és a pszichológia izgalmas területét. A prémium magazin nagy népszerűségnek örvend szakmai körökben és mindazon olvasók között, akik számára fontos az önfejlesztés, valamint magunk és mások működésének megismerése – írják.

„Előfizetőink hűségét azzal szeretnénk meghálálni, hogy számukra továbbiakban is a megszokott, rendkívül kedvezményesnek számító 990 forintos áron kínáljuk az újságot. A jelenlegi előfizetések lejárati időszaka meghosszabbodik, így mindenki megkapja az előfizetett lapszámait” – mondta dr. Tárnok Zsanett főszerkesztő (a nyitóképen). „Örömteli változás, hogy a korábbi lapszámok nagy része immáron digitális formában is megvásárolható a webshopunkban, valamint print lapként is beszerezhető. Ezek a lapok nem avulnak el, a bennük lévő értékes tartalmak még sokáig szolgálhatják az egy-egy témakör iránt érdeklődőket, hiszen a lapok nagy része valamilyen központi tematika köré épül” – tette hozzá a MiPszi főszerkesztője.  

Az átszervezést a nyomdai költségek és a papír árának drasztikus emelkedése indokolja, de közben a kiadó folyamatosan dolgozik az online struktúra fejlesztésén, a tervek szerint 2023 első negyedévében indul el a MiPszi megújult elektronikus verziója, ahol további extra tartalmakkal találkozhatnak az olvasók.

 

SOCIAL MEDIA