Blikk: milliókat dugott el Berki Krisztián a felesége, Mazsi elől

Tejszínhub

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián a Blikk információi szerint jelentős mértékű adósságot hagyott maga után, amit az özvegye, Mazsi, illetve az édesapja, Ferenc kezdtek el felgöngyölíteni. A cikk szerint a szorult helyzet már a múlté, mert a volt Fradi-vezér az édesapjánál tartotta vagyona egy részét, aki abból az összegből kiegyenlítette Berki adósságait.

 

Bár a korábbi főpolgármester-jelölt kifelé azt mutatta, hogy rengeteg pénze van és luxuskörülmények között éli a mindennapjait, ez csupán látszat volt. A fényűző élet mögött valójában reklámszerződések, bérelt autók, lakások, valamint egyre gyűlő tartozások álltak.

“Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem” – mondta a lapnak egy ismerős.

Felkeresték a hitelezőket, akik tárgyalásokat kezdtek, hogy csökkentsék vagy kiegyenlítsék a tartozásokat. Krisztián édesanyja a Blikknek elárulta, hogy a volt férje mindent elrendezett abból a pénzből, amit Berki nála tartott.

 

Fotó: Blikk

 

SOCIAL MEDIA