Különleges televíziót mutatott be az LG

Márkák

Az immár hazánkban is kapható LG Objet Collection Posé egy csúcskategóriás bútorra vagy műtárgyra emlékeztető televízió, amely bármilyen környezet elegáns kiegészítője lehet. A tévét a bézs keret és a puha külső szövetborítás teszi igazán egyedivé, amellyel nem csak a látványa, de a tapintása is kellemes.

 

A tévé visszahajló hátoldala lehetőséget nyújt arra, hogy a terméket saját ízlésünknek megfelelően formáljuk: könyveket, képeket, lemezeket vagy egyéb kisebb méretű személyes tárgyakat helyezhetünk el rajta, akár egy polcon.

Az ívelt hátoldalhoz rögzíthető kelléktartó és kábelrendező segítségével pedig a vezetékek és egyéb tartozékok – például modem vagy a távirányító – is könnyen elhelyezhetők anélkül, hogy rontanának a készülék megjelenésén. Ha pedig eltávolítanánk ezeket a kiegészítő elemeket, a vezetékek kivezethetők akár a készülék talpán keresztül is.

A hagyományos fali konzolra vagy asztalra tervezett tévékkel ellentétben a Posé karcsú, négylábú állványának köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető a lakásban. Az ún. Gallery üzemmódban ráadásul a tévé különleges vászonná válik, amelyen műalkotások vagy fényképek is megjeleníthetőek, így a felhasználók egyedi módon tehetik a lakásuk részévé kedvenc műveiket vagy az értékes családi pillanatokról készült fotókat.

A készülék nem csak kívül, belül is csupa prémium megoldást kínál: a 4K felbontású, valósághű képi világ a legújabb OLED technológiájú kijelzőn végtelen kontraszttal és élénk színekkel jelenik meg – írják.

 

SOCIAL MEDIA