“Bízom benne, hogy kollégáimmal valós segítséget tudunk nyújtani”

Piac

Két hónappal a bejelentés után Lakatos Zsófia tréning-alkusz vállalkozása, a Smaragd Akadémia már 35 különböző tréninget ajánl a vállalatoknak ingyenesen.

 

Amikor pont két hónapja elindítottam a Smaragd Akadémiát, nem gondoltam, hogy ekkora visszhangja lesz a tréning cégek körében. Magyarországon ezen a területen is számtalan szakértő dolgozik, akik komoly hozzáadott értéket képviselnek.  Így az elmúlt hetekben több érdekes szolgáltatással sikerült bővíteni a tréningek körét” – mondta a szakember.

A paletta széles, megtalálhatók benne az online és videós képzések, vidéki csapatépítők, a generációs konfliktus-kezelés vagy a digitális tudatosság. Vannak társasjáték, színház, humor és LEGO-alapú megoldások, de több klasszikus tréning is, mint az értékesítőknek vagy a vezetőknek szánt képzések. Több olyan tréning szerepel a portfólióban, amely kifejezetten a jelenlegi kihívásokra ad választ, mint a post-Covid időszak, a munkaerő- megtartás, a változás-menedzsment vagy a burn-out, és vannak olyan kuriózumok is, mint a légzéstechnika, az energetizálás vagy az önvédelem.

Úgy gondolom, az elmúlt két évtizedben szereztem olyan nevet a kommunikációs szakmában és építettem ki olyan üzleti kapcsolatokat, amelyek megalapozták azt, hogy adnak a véleményemre. Ha ajánlok valakit, annak általában súlya van. Bízom benne, hogy kollégáimmal valós segítséget tudunk nyújtani egyrészt a vállalatok és a HR-szakemberek, másrészt a tréning cégek számára” – tette hozzá Lakatos Zsófia.

 

SOCIAL MEDIA