A Konyhafőnök VIP: égésben gazdag nappal indult az Elődöntők hete

Tejszínhub

Rácz Jenő megkezdte a pirosak kiképzését, Zé pedig mindenáron ki akarta használni, hogy Jenő belesétált a saját csapdájába.

 

Járai Máté minden vágya az volt, hogy az övé legyen a legjobb tányér az első feladatban, azonban erről le kellett tennie, miután odaégetett egy nagy adag kolbászt.

A kóstoláson Rácz Jenő kissé meglepődött, amikor meglátta Nagy Zsolt tányérját. A színész egyik köretén akadt meg a tekintete, miután eléggé félreérthetőre sikeredett a kompozíció.

Zsolt mellett Dobos Evelin tányérja is felpezsdítette a zsűrit. Rácz Jenő annyira büszke volt mentoráltjára, hogy le is fotózta a tálalását, sőt még oda is szúrt egy kicsit a kékeknek. A beszólást persze Sárközi Ákos sem hagyta szó nélkül és ezek után a legapróbb hibákat is kiemelte a színésznő tányérján.

A második feladatban nagy falat várt a pirosakra: Rácz Jenő egy igazán összetett étellel készült nekik, amit le kellett másolniuk. A főzés során természetesen nem maradhattak el a vicces pillanatok sem, pláne mivel Jenő megszívatta saját magát. Miután kikötötte, hogy a versenyzői soha többé nem hívhatják pürének a pürét, többször is megszegte saját szabályát, amire Zé azonnal lecsapott.

A nap végén két híresség került veszélyzónába: a zsűri Rubint Rella és Kustánczi Lia közül választotta ki, hogy kinek kell elsőként elhagynia a konyhát Jenő emberei közül.

 

„Kicsúszott az irányítás a kezemből” – Járai Máté nemcsak húst, de deszkát is égetett

A színész minden vágya az volt, hogy az övé legyen a legjobb tányér a feladatukban, azonban erről egyre inkább kezdett letenni az elégetett kolbászok és az olvadó vágódeszka után.

 

„Ez mit akar jelképezni?” – Nagy Zsolt félreérthető alakzattal lepte meg a zsűrit

Amikor Rácz Jenő szembesült a színész egyik köretével, megakadt, hiszen eléggé kétértelműre sikeredett a kompozíció. Vajon mire emlékeztette a zsűrit és mit reagált erre a pirosak mentora?

 

Rácz Jenő felhúzta Sárközi Ákost, de zsűritársa visszavágott

A pirosak séfje annyira elégedett volt Dobos Evelin tányérjával, hogy le is fotózta, sőt egy apró megjegyzéssel oda is szúrt a kékeknek, amit természetesen Ákos nem hagyott annyiban.

 

Rácz Jenő belesétált a saját csapdájába, amire Zé azonnal lecsapott

Miután a séf egymásután többször is megszegte a saját szabályát, Zé közbelépett és azonnal felajánlott neki egy fogadást.

 

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

 

Előzetesek:

Sárközi Ákost felesége lepi meg főzés közben (11.22.)

Miközben mindenki a tálalással van elfoglalva, a kékek mentorát nem várt ismerős szakítja félbe. Vajon szerelme, Évi miért akar annyira beszélni Ákossal? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20:00-kor az RTL-en!

 

Előzetes: „Ez borzasztó” – Rácz Jenő kritikáival megizzasztja versenyzőit (11.22.)

Nyers húsok, rosszul beízesített marinádok, gumiszerű sajtlapok: a pirosak mentora szinte minden pultnál talál valamilyen hibát, amit azonnal szóvá is tesz mentoráltjainak. Vajon a hírességek időben kijavítanak mindent? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20:00-kor az RTL-en!

 

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafonok

 

Fotókredit RTL/Tulok András

 

SOCIAL MEDIA