A Konyhafőnök VIP: Járai Máté könnyek között fogadta Rácz Jenő döntését

Tejszínhub

Elérkezett a kötényszerzés utolsó napja, ahol eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a piros vagy a kék csapat színeiben. Drámából nem volt hiány, hiszen akadt, akit az ajtóból hívtak vissza, mások a földre vetették magukat, miközben a feszültség miatt egy-két könnycsepp is lecsordult a hírességek arcán.

 

Járai Máté már a főzés előtt befeszült, hiszen egy dologban biztos volt: Rácz Jenőtől biztosan nem kap majd kötényt. A színész rettegve szembesült vele, hogy milyen ételt kell elkészíteniük a kötényszerző napon, ami viszont még ennél is jobban megrémítette, hogy neki mindent egy lapra kellett feltennie… Nemcsak ő döbbent meg a konyhában a feladat elején, hanem a séfek is. Rácz Jenő és Sárközi Ákos is bevetették magukat a pultok mögé, azonban a főzést nem úszhatták meg Zé egyik szívatása nélkül. Barátjuk ráadásul a 15 darab textúrát pörgette ki nekik.

Az első kihívás után elérkezett a nagy pillanat: a séfek újra döntöttek, hogy kiket szeretnének a csapataikban látni. Tokár Tomi nem aratott nagy sikert, annyira nem, hogy a Fókusz műsorvezetője két nemet is kapott a kóstoláson, ami egyet jelentett: kiesett a versenyből. „Szeretnél a csapatomba jönni? Nem fogsz” – hangzott el Ákos kemény kritikája, azonban a séf szavai ellenére megdöbbentő dolgot tett, amikor Tomi hátat fordított nekik – átadta a megdöbbent műsorvezetőnek a kötényt!

Nagy döntések ide vagy oda, azért a poénnak is jutott hely a stúdióban. Nagy Zsolt ugyanis teljesen átszellemült, amikor a zsűri elé lépett és mindenkit meglepett, amikor egyszer csak lefeküdt a pultjuk előtt.

Az este végére viszont drámai helyzet alakult ki: már csak Járai Máté várt arra, hogy a zsűri megkóstolja az ételét, azonban volt egy kis bökkenő, egyetlen kötény sem maradt. A színész már akkor az asztalra borult, amikor Sárközi Ákos kiosztotta az utolsó kötényét, a végső reményét pedig akkor vesztette el, amikor a kékek mentora közölte vele, hogy egyik versenyzőjéről sem veszi le érte a kötényt.

Így már csak Rácz Jenő volt hátra: „Szeretném rendezni ezt a dolgot kettőnk között és lezárni…” Máté könnyes szemekkel hallgatta végig Jenő döntését, ami egyben azt is jelentette, hogy miatta egy valakinek le kellett vennie a kötényét, hogy átadhassa neki. A séf választása alapján Nagy Zsoltnak és Kamarás Norbinak kellett lejönnie a galériáról: végül Norbi hagyta el a konyhát.

 

Adásrészletek:

 

„15 textúra nem létezik a világon… de megcsinálom” – Világrekordot döntöttek a séfek?

A kötényszerzés utolsó napján a séfek is bevetették magukat, azonban a főzést nem úszhatták meg Zé egyik szívatása nélkül. Nagy megdöbbenésükre barátjuk a 15 darab textúrát pörgette ki nekik.

 

„Szeretnél a csapatomba jönni? Nem fogsz” – Tokár Tomi elkeseredetten sétált ki a konyhából

Vagy mégsem? A Fókusz műsorvezetője két nemet is kapott a kóstoláson, ami egyet jelentett: kiesett a versenyből. Azonban Sárközi Ákos megdöbbentő dolgot tett, amikor Tomi hátat fordított nekik.

 

Nagy Zsolt a földre vetette magát a kötényszerző kóstoláson

A színész teljesen átszellemült, amikor a zsűri elé lépett és mindenkit meglepett, amikor egyszercsak lefeküdt a pultjuk előtt.

 

„Végigfutott a testemen egy ilyen borzongás” – Egy kötény sem maradt, mire Járai Máté a séfek elé lépett

A színész egy dologban bízott, hogy Sárközi Ákostól még kaphat egy kötényt, hiszen Rácz Jenőről már régen lemondott a kettejük közötti feszültség miatt. Amikor azonban Ákos közölte, hogy miatta senkit sem ejt ki a csapatából, már csak ember véleménye maradt hátra…

 

Rácz Jenő döntött: Járai Máté miatt kiejtett valakit a versenyzői közül

Miután Máté megkönnyebült – hiszen nem is remélte, hogy a pirosak séfjétől esélyt kaphat –, újabb feszült pillanat következett. A séf közölte, hogy Nagy Zsoltnak és Kamarás Norbinak le kell jönnie a galériáról, hiszen egyiküknek át kellett adnia a kötényét.

 

A műsor hivatalos oldalai:

 

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafonok

 

Fotókredit RTL/Tulok András

 

 

SOCIAL MEDIA