Négy karácsonyi stílus az ünnepi szezonra

Tejszínhub

Hivatalosan még nem érkezett meg a tél, de hamarosan belépünk az adventi időszakba, amikor sokan már ünnepi díszbe öltöztetik az otthonukat. Ehhez négyféle stílust kínál az Auchan, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 

A meghittség persze nem pénzkérdés, de most még időben vagyunk ahhoz, hogy anyagilag is megtervezzük, milyen legyen az a miliő, ahol szívesen karácsonyozunk, és ahova örömmel hívjuk meg szeretteinket. Az Auchan saját lakberendezési márkájának adventi termékválasztéka idén négy stílust kínál a karácsonyfadíszektől kezdve az ünnepi terítéken át a girlandokig, fényfűzérekig, gyertyákig vagy lámpásokig.

A Hófödte álomvilág gyönyörű és letisztult elemeivel, valamint a hangsúlyos fehér színével elegáns hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Ez a stílus remek választás lehet azoknak, akik szakítani szeretnének a tradicionális piros és meleg árnyalatokkal, és helyettük a visszafogott a fehér, kék és szürke színekre voksolnak. A Mesés karácsony a klasszikus ünnepi színekre, formákra és motívumokra helyezi a hangsúlyt. Meghatározó benne a piros és a zöld, amit egy-egy új és modern elemmel mindig ki lehet egészíteni, például egy mesés diótörő figurával. A Téli romantikával a csendes erdei kisházak atmoszféráját idézhetjük meg az otthonunkban. A téli éjszakák nyugalmas, varázslatos és néhol titokzatos hangulatát könnyedén megteremthetjük a gyönyörű kiegészítők segítségével, amelyek elsősorban a sötétkék és barna árnyalataiban pompáznak. A Tündöklő ünnepek stílus a natúr, visszafogott, púder árnyalatokkal és a meleg fényekkel hozza el az álomszerűen romantikus, bohém és vintage karácsonyi hangulatot, ami túlmutat az ünnepen, hiszen olyan kiegészítők is megtalálhatók a kollekcióban, amelyek később lakásdekorációként is funkcionálhatnak.

Ha valaki nem szeretné, vagy nem tudja lecserélni a meglévő ünnepi díszeit, érdemes átgondolnia, hogy mik maradtak a korábbi évekről, és azokat hogyan egészítheti ki vagy frissítheti fel. Egy-egy meghatározó különlegesség, mint például egy rénszarvas csengő, felakasztható szánkó, manó figura vagy bagoly dísz, kis költségvetésből is látványosan megújíthatja a tavalyi dekorációt.

 

Fotó: Tessa Rampersad/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA