RTL: 7 millió forintos nyereménnyel tért vissza a Tehetség első látásra

Tejszínhub

Ismét megnyitotta kapuit az RTL tehetségmutatója, ahol két népszerű színész, Nagy Ervin és Scherer Péter segített a játékosoknak kitalálni, hogy ki, miben lehet tehetséges. A maximális nyereményt, 10 millió forintot Nagy Ervin párja, Vivi saját ruházati márkájába fektetné, Viki, Scherer Péter partnere pedig utazásra költené.

 

űA hetedik adásban bemutatta tehetségét egy kutyatréner, egy acapella énekes, egy virtuóz gitáros, egy bűvész, egy akrobatikus kosárlabdázó, egy trambulinmester, egy dobos és egy fűrészművész.

A fordulatos műsor Fináléjába végül az Álarcos énekes egykori nyomozója és Vivi került be, ahol sikerrel vették az akadályt, kitalálták, hogy az imposztorok mellett ki volt a valódi acapella énekes, így a civil játékos 7 millió forinttal lett gazdagabb.

A következő héten jön az évad befejező része, Hódi Pamelával és Csonka Bandival. Vajon ők ki tudják találni, hogy ki mit tud?

 

Nagy Ervin majdnem lelépett ellenfeleik nyereményével

A színésznek nem sikerült meggyőznie párját az első megérzéséről, így az elképesztő produkció után 600 ezer forintot buktak. Mielőtt azonban ellenfeleik rátették volna kezüket a nyereményre, Ervin megpróbált meglógni az összeggel.

 

Tátva maradt a versenyzők szája a 13 éves dobos tehetségtől

A fiatal zenész igazi koncerthangulatot teremtett a stúdióban, Scherer Péter és párja pedig megnyugodva hallgathatta végig a produkciót, ugyanis megérzésük nem csapta be őket, helyesen tippeltek.

 

„Én most nagyon bután állok itt” – Istenes Bence jól szórakozott Nagy Ervinen

A színész és párja rengeteg segítséget kapott a helyes válaszhoz, mégis sötétben tapogatóztak. A műsorvezető sorra gyártotta a poénokat, mivel rajtuk kívül már mindenki rájött a megfejtésre.

 

A virtuóz gitárosok még több pénzt hoztak Scherer Péterék kasszájába

A játék felénél Pétert és Vikit még mindig nem tévesztette meg senki. Sorra nyerték meg a köreiket, ráadásul nyereményüket az ellenfél is szépen bővítette rossz tippjeivel.

 

Leopárdmintás tangát villantott Istenes Bence a Tehetség első látásra adásában

A bűvész nemcsak Ervin és Vivi első találata, hiszen a műsorvezető is okozott egy kis meglepetést. A tehetség kezei oda is eljutottak, ahová Bence nem gondolta volna és egy érdekes textil libbent elő a bűvész kezéből. Vajon hogy csinálta?

 

A fűrészművész véget vetett Scherer Péter és párja szerencsesorozatának

Nagyon sokáig óriási sikerrel menetelt előre Péter és Viki, a különleges zenész viszont kifogott rajtuk. Kiengesztelésül azonban egy kivételes produkciót láthattak a színpadon.

 

Az öt milliós zseton a Fináléba repítette Nagy Ervint és párját

Az utolsó körben mindkét csapat helyesen tippelt, de csak egyik páros juthatott be a Fináléba. Bár Ervinék kezdése nem volt zökkenőmentes, sikerült a legnagyobb összeget kihúzniuk a zsetonok közül, ezzel pedig messze elhúztak ellenfeleik mellett.

 

Megható: nagymamája segítette győzelemhez a Tehetség első látásra játékosát

Vivi nem élt a felezés lehetőségével, hallgatott első megérzésére és megjelölte az acapella énekest, amivel megnyerte az addig összegyűjtött összeget. A játékos úgy érezte, nagymamája a távolból segítette őt, hogy valóra váljon álma.

 

EXTRA: Nagy Ervinék rövidzárlatot kaptak, Scherer Péterről pedig kiderült, hogy van egy rejtett tehetsége

A Tehetség első látásra forgatásán Scherer Péter elárulta, hogy a fellépő tehetségek közül, mi az, amihez ő is jól ért, és bár a Tanár főszereplője és párja hét millió forinttal hagyták el a stúdiót, felidézték, mi volt számukra így is kritikus pont a játékban.

 

Istenes Bence megpróbálta félrevezetni Scherer Péteréket?

A színész alaposan megfigyelte az előttük álló tehetséget és minden apró részletet felfedezett, ami segíthet a megfejtésben. A műsorvezető azonban kiszúrt valamit, amit még Péter sem vett észre. Vajon Bence segíteni vagy megvezetni próbálta a játékosokat?

 

Az akrobatikus kosárlabdázó Scherer Péteréket is megvezette

Miután Nagy Ervinék megjelölték a virtuóz gitárosokat, Istenes Bence kíváncsi volt, vajon mire tippelt volna a másik csapat. Azonnal ki is derült, hogy mindkét páros tévúton volt.

 

„Nagyon szép szája van az Ungár Anikónak” – Istenes Bence zavarba akarta hozni Nagy Ervint

A nyomoknál a színész egyedül egykori kollégája ajkait ismerte fel, amit természetesen Istenes Bence nem hagyott szó nélkül. Elárulta, hogy zavarba szeretné hozni Ervint, vajon sikerült is neki?

 

Íme a pillanat, mikor Nagy Ervin és párja rájöttek, miért nevetett rajtuk az egész studió

Miután a páros leadta voksát, Scherer Péter és Viki levezették, ők mire és miért tippeltek volna a helyükben. Ervin és Vivi csak a fejüket fogták, mikor leesett nekik, melyik tehetségre utaltak valójában a nyomok.

 

Nagy Ervin magyarázta, Istenes Bence mutogatta: ez a különbség a fűrészművész és a texasi láncfűrészes között

Nagy Ervin párját megtévesztette a klasszikus horrorfilmben látott eszköz, de szerencsére a színész és a műsorvezető tiszta vizet öntöttek a pohárba.

 

„Komolyan?” – Istenes Bence ledöbbent Scherer Péter és párja tippjén

Nagy Ervin és Vivi most először magabiztosan adták meg tippjüket, a műsorvezető viszont kíváncsi volt, hogyan gondolkodott a másik csapat. Válaszukkal nagyon meglepték.

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA