A Gorillaz izzítja a hangulatot az MTV EMA díjátadóra

Márkák

Az MTV EMA előestéjén, szombaton a többszörös Grammy- és BRIT Awards díjas, valamint a Legjobb alternatív előadó kategóriában is jelölt Gorillaz lép színpadra a düsseldorfi Tonhalle-ban. A banda egyébként a vasárnapi gáláján ugyancsak a fellépők sorát gazdagítja.

 

Közben újabb titkokról hullt le a lepel a vasárnapi show-val kapcsolatban. A Red Carpet műsor fellépője a feltörekvő nyugat-philadelphiai rapper, Armani White lesz, aki Billie Eilish című dalával letarolta a közösségi médiát. Az est fellépő sztárjai közé Tate McRae is csatlakozott, aki legutóbb 2020-ben kápráztatta el az MTV EMA közönségét. A mindössze 19 éves kanadai énekes-dalszerző és táncosnő legnagyobb slágere a You broke me first, debütáló albuma pedig 2022 májusában jelent meg.

Az EMA Red Carpet és a Backstage Pass show házigazdái a brit MTV műsorvezetői lesznek, előbbinél Jack Saunders és Becca Dudley, utóbbinál Harriet Rose ragad mikrofont. David Hasselhoff színész, énekes, Leonie Hanne német származású modell és influencer, valamint Lauren Spencer Smith kanadai énekes-dalszerző is ott lesz díjátadóként Düsseldorfban, méghozzá olyan sztárokhoz csatlakozva, mint Julian Lennon, Leomie Anderson és Sam Ryder.

Az MTV EMA-n 2018 óta a Generation Change díjakat is kiosztják olyan bátor és elszánt fiataloknak, akik a zene, vagy a digitális média segítségével foglalkoznak a világ nagy és megoldásra szoruló problémáival. Az idei díjazott a három ukrán aktivista, Lina Deshvar, Anna Kutova és Anfisa Yakovina, akiket az MTV a Choose Love nonprofit, menekülteket segítő humanitárius szervezettel együttműködve választott ki.

Az MTV EMA gála november 13-án 20:00-tól látható majd az MTV Hungary, a Comedy Central és a Paramount Network csatornáján.

 

SOCIAL MEDIA