Az Avantgarde Group támogatja az AccorInvest hotelek kommunikációját

Márkák

Az Avantgarde teljeskörűen támogatja a Magyarországon jelenlévő ibis, ibis Styles, Novotel és Mercure márkák külső kommunikációját a stratégiaalkotástól a tartalomgyártásig. Az ügynökség és az anyavállalat első lépésben online felületeken indít toborzási és employer branding kampányokat corporate kommunikációval kiegészítve.

 

„Jelentős szakmai felelősség és kiváló lehetőség számunkra, hogy az AccorInvest elismert márkáival dolgozhatunk. A digitális és PR csapatunk lelkesen, számos újszerű ötlettel látott neki az új munkaerőt célzó kampányoknak, büszkén dolgozunk egy ilyen stabil értékekkel rendelkező, ugyanakkor nyitott gondolkodású ügyféllel” – nyilatkozta Bedy Krisztina, az Avantgarde Group ügyvezetője.

„Az egyik legfontosabb szempontunk egy olyan partner megtalálása volt, akivel hatékonyan tudjuk cégünk imázsát erősíteni. Az Avantgarde Grouppal teljes biztonságban, jó kezekben érezzük a márkáinkat ebben a mostanság kihívásokkal teli iparágban” – mondta Oravecz Ágnes, az AccorInvest HR Operations Managere.

 

Fotó: AccorInvest

 

SOCIAL MEDIA