November 27-én tér vissza A Séf meg a többiek!

Tejszínhub

A rajongók visszajelzései előtt meghajolva nagyobb adagokban várja régi és új nézőit a saját gyártású szitkom. A tavasszal vetített tíz epizódból felzárkóztató maraton is lesz.

 

November 27-én 19 órakor újra megnyitja kapuit a Monet étterem: új epizódokkal folytatódik A Séf meg a többiek (gyártó: Scripted Productions)! Visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a Séf és Júlia közötti rivalizálás pedig új szintre lép majd. A már megismert és megkedvelt karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek: az étterem tulajdonosának felesége mindent felforgat és átalakítás, ráadásul felbukkan egy titokzatos vevő-jelölt is. A szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat nézőit.

A nézők visszajelzései alapján november 27-től négy vasárnap este is extra mennyiséget tálal az RTL a sorozatból: aznap három, egy héttel később újabb három, majd két-két epizóddal érkezik majd A Séf meg a többiek!

Aki pedig lemaradt volna az előzményekről, az most egy rendhagyó A Séf meg a többiek-maraton keretében pótolhatja majd a hiányzó részeket! November 26-án este ugyanis az RTL egyben leadja a széria tavasszal vetített tíz epizódját.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://www.instagram.com/asefmegatobbiek/

https://www.facebook.com/asefmegatobbiek/

https://rtl.hu/asefmegatobbiek

 

 

SOCIAL MEDIA