Különleges premiert kap az FBI International

Piac

Ugyanazzal a különleges megoldással mutatta be a TV4 a magyar nézőknek az FBI International első részét, ahogyan az amerikai CBS nézői is láthatták a premiert.

 

Az alkotók a két korábbi FBI-sorozatban rejtették el a várva várt harmadik spin-off eseményeinek alapjait. Hétfő este 20 órakor kezdődött a műsorfolyam az FBI New York különleges ügynökei 4. évadának első epizódjával. Ezután, 21 órakor az FBI Most Wanted harmadik szériájának első részével folytatódott a történet, majd 22 órakor berobbant a magyar nézők életébe az FBI International elit alakulata.

A hihetetlenül népszerű FBI-sorozatban több szálon zajlik a hajsza egy lányokkal – sok esetben gyerekekkel – kereskedő banda ellen. Az alkotók egy ügyes crossoverrel két szériába is becsempészték a történetet, amely aztán az FBI Internationalben teljesedik ki. A nyomozás az egész világon zajlik és a szálak Európában futnak össze. Az ügynökök Budapesten és Horvátországban is felbukkannak, hogy leszámoljanak a bűnözőkkel.

Az FBI International különlegessége, hogy a jelenetek többségét Magyarországon forgatták és a forgatókönyv szerint is Budapesten működik az FBI nemzetközi elit alakulatának központja. Az ügynökök innen rajzanak ki, hogy a világ minden táján közbeavatkozzanak, ha amerikaiakkal bűncselekmény történik.

Az FBI International új epizódjai minden hétköznap 20:00-kor a TV4 műsorán láthatók.

 

SOCIAL MEDIA