Celeb vagyok, ments ki innen: ismét forrtak az indulatok

Tejszínhub

Forrtak az indulatok és zajlottak az események a táborban. Mély és őszinte beszélgetés zajlott a fiúk és Curtis között. Diára ferde szemmel néznek, amiért magához ragadta a védettséget jelentő amulettet, és Curtis és Nini között is vita alakult ki. A nézők pedig ismét szavaztak, és Nini számára pedig véget ért a játék.

 

Curtis: Ő mindig próbált ilyen főnökszerepet kialakítani köztünk

A kieséstől rettegő celebek szerettek volna minél többet megtudni egymásról mielőtt el kell hagyniuk a tábort, így Ádám Curtist kezdte el faggatni. A rapper őszintén vallott arról az időszakról, amikor elindult a lejtőn, és arra is kitért, hogy hogyan alakult a viszonya zenésztársával, Majkával.

 

„Ez hatalmas nagy csicskaság volt Diától” – mindenki döbbenten figyelte, ahogy Dia a saját bőrét mentette

Vanda nem rejtette véka alá a véleményét, amikor Dia szemrebbenés nélkül kisajátította a védettséget adó amulettet. A többiek sem hagyták szó nélkül Dia tettét, Ádám is önzőségnek tartotta a lány döntését.

 

„Ne kelljen már nekem egy lelki sérült gazdag kislány agyszüleményeit kezelnem” – Curtisnek elege lett Niniből

Nini szerette volna Curtis tudtára hozni, hogy soknak találja a csipkelődéseit, azonban a rapper nem volt hajlandó Ninire vesztegetni az energiáit, és Gergővel való kapcsolatát is felrótta neki.

 

Miután Nini szájba lőtte egy bogárral, Vanda egy koporsóban kötött ki

A lányok egy beszélgetős műsornak álcázott a kincsvadászoton jártak, ahol meg kellett tippelniük a paraván mögött állók magasságát, de először nekik kellett megmérkőzniük.

 

„Amikor Nini kikapta a zsebéből az óvszert, köpni nyelni nem tudtam” – Gergő ledöbbent Nini ajándékától

Nini nem akart önző lenni, ezért Gergőnek is választott ajándékot a kincsvadászaton megszerzett vadollárokból. A gazdának elkerekedett a szeme, amikor Nini olyan ajándékot nyújtott át, amire egyáltalán nem számított, de már akkor kijelentette, hogy „este, ha leoltják a villanyokat, minden kiderül”.

 

„Ne aggódj, majd én bújok Gergőhöz” – az újabb kieső távozása sokakban hagy űrt maga után

A nézők ezúttal egy olyan versenyzőt küldtek haza, akinek a távozása nem csak a saját, de egy másik táborlakó szívét is biztosan összetörte.

 

„Nem konfekcióméret ez a szett” – Fecó úgy küzdött, hogy a jelmez is leszakadt róla

A fodrász végül csak egy úszónadrágban teljesítette a feladatot, miközben a műsorvezetők kaján vigyorral az arcukon tettek meg mindent azért, hogy a celebek elbukjanak. Hogy sikerült-e kiállniuk a bátorságpróbát, és a versenyzők hogy akarták átverni Balázst, kiderül a videóból.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/celebvagyok

Facebook: https://www.facebook.com/celebvagyokrtl

Instagram: https://www.instagram.com/celebvagyokrtl/

https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

Fotókredit: RTL/Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán

 

 

 

SOCIAL MEDIA