Celeb vagyok, ments ki innen! – Béke poraira! Utolsó útjára kísérték Merci szempilláit

Tejszínhub

Miközben az elképesztően sok D-s szempillákat Mercivel együtt elsiratták a műsorvezetők, egy újabb táborlakó távozott a játékból!

 

„Ez már nem csak higiénia, hanem az egészség kérdése” – Fontos döntés elé állították a celebeket

Bár a táborlakóknak abban a kérdésben kellett dönteniük, hogy fürdővizet vagy a hazatelefonálás lehetőségét választják, igazából a komfortérzetük és az érzelmeik között kellett választaniuk.

 

„Meglepődtél azon, hogy én ismerek ilyen szavakat” – Merci ismét komoly témákat boncolgatott

Ezúttal Fecó képedt el azon, hogy Mercit milyen filozófiai témák foglalkoztatják. Egy idegen szó használatára a fodrász felkapta a fejét, Merci pedig bevallotta, hogy egy dínós mese volt a tanítója.

 

„Az Instán kaptam követőket?” – Nini kulcsfontosságú kérdést tett fel anyukájának

Azok a celebek, akiknek nem sikerült megszerezniük a családjuk által küldött ajándékdobozt, lehetőséget kaptak, hogy hazatelefonáljanak. Sokan sírva hallgatták szeretteik hangját, Ninit azonban egy másik téma is foglalkoztatta.

 

„Aki szeretne részt venni a műtéten, azt kérem” – megrázó pillanatok követték egymást a dzsungelben

Egy korszak zárult le – Merci örök búcsút vett a műszempilláitól. Az eltávolításuktól az eltemetésükig vele voltak a társai, és Ádám még egy szívhez szóló búcsúztatóval is készült.

 

Curtis James Bondként csüngött, Vanda pedig „pulykául” beszélt a bátorságpróbán

Akciófilmbe illő jelenetet adott elő a páros, amikor próbálták megszerezni az összes csillagot, azonban pulykák és „bébi krokodilok” állták az útjukat. Szerencsére Vanda megtalálta velük a közös hangot.

 

Újabb celeb mondott búcsút a dzsungel királya vagy királynője címnek

Miután Balázs és Jani lerótták tiszteletüket Merci pillái előtt, kénytelenek voltak közölni a hírt a táborlakókkal, hogy egyiküknek ismét távoznia kell. A nézők szavazatai alapján ma egy olyan versenyzőnek kellett elhagynia a dzsungelt, aki egyes társainak pótanyukája, másoknak a tábor pszichológusa volt.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/celebvagyok

Facebook: https://www.facebook.com/celebvagyokrtl

Instagram: https://www.instagram.com/celebvagyokrtl/

https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

Fotókredit: RTL/Sárosi Zoltán

 

SOCIAL MEDIA