Limitált szériás szörpökkel hangolódik az ünnepekre a SodaStream

Kiemelt Márkák

A márka különleges szörpválogatással hangolódik a közelgő ünnepi szezonra. A Cocktail Party elnevezésű szett a vállalat legnépszerűbb készülékeivel, limitált szériás változatokban kerül a boltok polcaira.

 

„A SodaStream szereti időről-időre meglepni azokat a felhasználókat, akik szeretik kipróbálni a különlegesebb frissítőket. Mindemellett azok számára is szeretnénk kedvet csinálni, akik csak most csatlakoznak be a cipekedéstől és PET-palack termeléstől mentes zöld életvitelbe” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A Cocktail Party szörpválogatás olyan népszerű és világhírű koktélok elkészítését teszi lehetővé, mint például az Italian Spiritz, vagy a Mojito. Az 500 ml kiszerelésű ízkoncentrátumokból akár 12 nagy üvegnyi ital készíthető 1 literes palackkal számolva.

„Ezek a szörpök nem tartalmaznak alkoholt, mégis olyan vérpezsdítő frissítők készítését teszik lehetővé, amelyeket a világ minden pontján szívesen fogyasztanak” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina. Hozzátette: a következő időszak meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik mindenki számára, hiszen a közelgő ünnepek rengeteg baráti, családi, illetve céges összejövetelt hozhatnak el magukkal. Ezeken a találkozókon pedig igazán egyedi ízélményben lehet részük a felhasználóknak, ha van a közelben egy ilyen Cocktail Party szörpválogatás.

A limitált szériás SodaStram Cocktail Party már elérhető egyes online webáruházakban, novembertől pedig a nagyobb elektronikai áruházak, valamint élelmiszer hipermarketek polcain is megtalálható lesz.

 

SOCIAL MEDIA