Tallós Rita a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesője!

Tejszínhub

A nézői szavazatok szerint Janicsák Veca és Lengyel Ferenc maradhat a táborban és Tallós Rita számára véget ért a játék. Zámbó Krisztán pedig fájdalmasan nehéz döntést hozott és feladta a játékot.

 

Zámbó Krisztián feladta a játékot

Mindenkit megtréfált csínyeivel Bokoremberként, a Bátorságpróbán nyújtott teljesítményével sikerült jóllakatnia az éhes táborlakó celebeket, akik nem csupán a pizzának, de neki is nagyon örültek. Azonban a vidám falatozásnak Krisztián rosszulléte vetett véget: váratlanul összeesett. A pillanatokon belül érkező orvosi segítségnek köszönhetően az énekes már saját lábán hagyta el a tábort, majd kórházba vitték, ahonnan a vizsgálat után kiengedték. Krisztián úgy döntött, hogy legnagyobb sajnálatára bár, de nem folytatja a játékot. Saját bevallása szerint még nincs csúcsformában, de már jobban érzi magát.

 

Pumaveszély: Sebestyén Balázs megrémítette a celebeket

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője a tábor hangszóróin keresztül viccelődött a dzsungellakókkal.

 

„Van köztünk valami különleges” – Nini és Gergő egyre közelebb kerül egymáshoz

Nini szerint mindenkinek szüksége van egy belevaló férfira, Gergő pedig eljátszott a gondolattal, hogy hogyan festene kiszemeltje lóháton. Abban viszont nem biztosak, hogy ez a kapcsolat a való életben is megállná a helyét.

 

Gergő egy vécédeszkával lepte meg Molnár Ninit: „Még senkitől sem kaptam ilyen szép ajándékot”

Bár dzsungeltársai nem fogadták jól az ajándékot, a gazda reméli, hogy ezzel is közelebb kerül majd kiszemeltjéhez. Várakozásai pedig beteljesültek: miután bevallotta Nininek, hogy csak miatta hozta a deszkát, egyből össze is bújtak az ágyban.

 

Balázs és Jani egy csacsival lepték meg a dzsungellakókat

Azon felül, hogy a celebeknek saját magukat is el kell tartaniuk, mostantól egy csacsira is figyelemmel kell lenniük. Mivel Gergő a Kincsvadászaton szerzett pénzt egy vécédeszkára költötte, ezért celebtársai gyors fejszámolást követően rádöbbentek, hogy nem tudják majd egykönnyen finanszírozni újdonsült társukat.

 

„Szeretem azokat, akik a fejüket is használják” – Vadon Jani elismerte Gergő teljesítményét

A mai Kincsvadászaton Múcska Gergőnek egyedül kellett feljuttatnia három fitneszlabdát a domb tetejére. Miután sikeresen abszolválta a feladatot, a nyereménye sem maradhatott el: a „Celeb ATM”-ből egy rakat pénzt kapott, amit majd később beválthat értékes termékekre a dzsungelboltban.

 

Kiderült, ki a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesője

A nézők megszavazták, hogy kinek kell távoznia a dzsungelből.

 

„Le fog jönni a szempillám” – a lányok mindent beleadtak a Bátorságpróbán

Vanda, Merci és Dia sikeresen teljesítették a Bátorságpróbát, így összesen 13 szelet húst nyertek az esti vacsorához. Viszont szokás szerint ez a feladat sem ment zökkenőmentesen: Merci kétségbeesett, hogy a sok víz miatt le fog esni a műszempillája.

 

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/celebvagyok

Facebook: https://www.facebook.com/celebvagyokrtl

Instagram: https://www.instagram.com/celebvagyokrtl/

https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

Fotókredit: RTL/Sárosi Zoltán

 

SOCIAL MEDIA