Megvannak az X-Faktor 2022 Élő showba jutott versenyzői

Tejszínhub

Szombat este eldőlt, hogy ByeAlex az Isky & Szkym formációval és Solyom Bernivel, Gáspár Laci pedig Mihályfi Lucával és Serbán Szebasztiánnal indul az élő showba. Ám velük még nem volt teljes a mentorok mezőnye, ezért vasárnap ByeAlex csapatához még csatlakozott Beretka Ádám,  Gáspár Laci versenyzőihez érkezett Sophia Khan.

Herceg Erika Bodrogi Enikővel, Helfy Alexával és a Synergyvel, Puskás Peti pedig Boros Marcival, Kiss Kevinnel és Váradi Ábellel indul jövő héten szombat este az X-Faktor 2022 első élő showjába!

 

Október 22-én jön az X-Faktor Élő show a legjobb 12 versenyzővel!

A mentorok kiválasztották az évad legjobbjait, akiknek a sorsáról mostantól ti is dönthettek. Jövő héten élőben jelentkezik az X-Faktor és benne a legjobb 12 versenyző!

 

Őket viszi magával Puskás Peti az Élő show-ba

A mentorok két versenyzőnek biztosíthattak helyet az Élő show színpadán, akik döntésüknek köszönhetően egyenes ágon jutottak tovább. Nézd meg, kiket választott csapatába Puskás Peti!

 

Őket bízta mentortársaira Puskás Peti

A mentoroknak két versenyzőről le kellett mondaniuk, akiknek sorsáról ezt követően már nem ők, hanem mentortársaik döntenek. Nézd meg, kik kaptak egy második esélyt Puskás Peti csapatából!

 

Tőlük búcsúzott Puskás Peti a Mentorházban

A mentoroknak ezúttal is meg kellett hozniuk a nehéz döntést, amikor két versenyzőjüket – egy lépéssel a cél előtt – hazaküldték. Nézd meg, kiktől búcsúzott Puskás Peti az Élő show előtt!

 

Őket viszi magával Herceg Erika az Élő show-ba

A mentorok két versenyzőnek biztosíthattak helyet az Élő show színpadán, akik döntésüknek köszönhetően egyenes ágon jutottak tovább. Nézd meg, kiket választott csapatába Herceg Erika!

 

Őket bízta mentortársaira Herceg Erika

A mentoroknak két versenyzőről le kellett mondaniuk, akiknek sorsáról ezt követően már nem ők, hanem mentortársaik döntenek. Nézd meg, kik kaptak egy második esélyt Herceg Erika csapatából!

 

Tőlük búcsúzott Herceg Erika a Mentorházban

A mentoroknak ezúttal is meg kellett hozniuk a nehéz döntést, amikor két versenyzőjüket – egy lépéssel a cél előtt – hazaküldték. Nézd meg, kiktől búcsúzott Herceg Erika az Élő show előtt!

 

Irány az Élő show: Így álltak össze a mentorok csapatai

Herceg Erika, Puskás Peti, Gáspár Laci, és ByeAlex is kiválasztották azt a három-három versenyzőt, akik lehetőséget kapnak, hogy megmutassák tehetségüket az Élő show-ban.

 

ByeAlex inkább a szőlőtőkéket nézte, mintsem Miszlai Marci produkcióját

Az énekes úgy érezte, hogy kiengedett szárnyakkal, büszkén énekelt, de ByeAlexet ennek ellenére sem sikerült meggyőznie. A többi mentor viszont elégedett volt az előadással, sőt esélyesnek is tartották az Élő show-ra.

 

Gáspár Laci Boros Marciról: Neki minden egyes sorért meg kell küzdeni

Marci terápiaként kezdett zenélni, ezért hihetetlennek tartja, hogy idáig jutott az X-Faktorban. A mentorok vegyes érzelmeik ellenére egy dologban egyet értettek a fiúval kapcsolatban: nagy tehetség rejlik a benne, mert a muzikalitása egyértelműen érezhető.

 

„Rám is azt mondták, hogy antisztár vagyok” – ByeAlexet meggyőzte Beretka Ádám

Gáspár Laci szerint a fiú produkciója egyértelműen „ByeAlexes” volt, amivel Ádám mentora, Puskás Peti is egyetértett.

 

„Szerencsétlen nyögdécselés volt ez” – a mentorok kíméletlenül megmondták véleményüket Puskás Peti versenyzőjéről

Puskás Peti mentoráltja nem teljesített jól az Élő show előtti utolsó fordulóban. Gáspár Lacinak vérzett a szíve az előadás hallatán, ByeAlex pedig azt se értette, hogy egyáltalán mit keres Berry a Mentorházban.

 

„Nálam van a győztes?” – Puskás Peti elégedett volt Kiss Kevin produkciójával

Nemcsak saját mentora, de Gáspár Laci is nagy formának tartja a srácot, Herceg Erika pedig úgy érzi, Kevin a „Joker a pakliban”.

 

Gáspár Laci saját bűntudata miatt fakadt sírva Kornis Anna produkciójától

Herceg Erika értetlenül nézte végig, ahogy mentortársa a könnyeivel küszködik Anna előadása alatt. ByeAlex szerint Laci kinyírta Annát a Táborban, Peti pedig úgy gondolta, hogy Laci kritikája miatt szerepelt rosszul Kornis Anna a Mentorházban.

 

„Nála nincs jobb énekesed!” – ByeAlex Erika nagy esélyesének tartja Lakatos Liliánát

Már Liliána produkciója után egyértelművé vált a mentorok számára, hogy Herceg Erika egy nagyon erős csapattal érkezett a Mentorházba. Az énekesnő ekkor elárulta, ő úgy érzi, mindezidáig nem ismerték el őt mentortársai.

 

Herceg Erika akkorát sikított a Bucca Brothers srácaitól, hogy még ByeAlex is megijedt

Az Olaszországból érkezett Bucca Brothers előadásától annyi energia gyülemlett fel Erikában, hogy muszáj volt kiadnia magából. Heves érzelmei pedig nem voltak alaptalanok: mindegyik mentor állva tapsolt a srácok produkciója után.

 

„Remegnek a lábai!” – Herceg Erika motivációs beszéddel próbálta legyőzni Nagy Gréta lámpalázát

ByeAlex szerint érezhető volt a lány produkcióján is, hogy önbizalomhiánnyal küzd. Ezt Gréta sem tagadta: „Szörnyűnek éreztem az éneklést, ez édeskevés volt” – értékelte saját magát Miller Dávidnak.

 

„Megvan az első rossz!” – ByeAlex szerint Krága René teljesen el van tévedve

Az énekes maga is érezte, hogy egy kicsit átesett a ló túloldalára, amikor a magas hangokról volt szó. Ezzel pedig sajnos egybehangzó volt a mentorok véleménye is: mind a négyen egyetértettek abban, hogy René nem ugrotta meg a feladatot. Erika számára csalódás volt a srác mentorházas teljesítménye.

 

Állva tapsoltak a mentorok Bodrogi Enikő produkciója után: „Ő egy őstehetség!”

Hatalmas harc folyt Bodrogi Enikőért a Táborban, és a Mentorházban is bebizonyította, hogy megérdemelten jutott el eddig az X-Faktorban. Petit, Lacit és Erikát lehengerelte a lány produkciója, azonban Alex teljesen máshogy élte meg Enikő előadását.

 

Ilyen még nem volt: A Mentorházban énekelt először a mentorok előtt a Synergy!

ByeAlex szerint a Táborban alakult trió sok sebből vérzik, ezért Erikának nem érdemes szenvednie velük. Gáspár Laci viszont úgy gondolja, hogy nem szabad elengedni a lányokat. Herceg Erikát feldobta, hogy már most látja, mit kellene velük csinálni, hogy jók legyenek együtt.

 

„Ez a te lelkeden fog száradni” – vita robbant ki Herceg Erika és Gáspár Laci között

A Mentorház egyik legnehezebb döntésén van túl Laci és Erika, ugyanis mindketten le akartak csapni Sophiára. Peti és Alex is próbálták békíteni mentortársaikat, akik végül egy kézfogással ásták el a csatabárdot. Így választották ki a mentorok az Élő show-s csapataikat!

 

„Van, akinek nincs itt a helye” – sírva távoztak a versenyzők a Mentorházból

Nagy Gréta nem is várt mást az estétől, Kornis Anna csalódott magában, Fülöp Denisa pedig igazságtalannak tartja a mentorok döntését.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

 

SOCIAL MEDIA