24 üzletben állított üzembe utántöltő állomásokat a dm

Kiemelt Márkák

Két éves tesztidőszak után októbertől a hazai drogériák között elsőként országosan 24 üzletében állított üzembe utántöltő állomást a dm. Budapesten nyolc, míg vidéken további tizenhat helyszínen vásárolhatnak csomagolásmentesen öko termékeket a fenntartható alternatíva iránt érdeklődők.

 

A vásárlói igényeire reagálva a dm két évvel ezelőtt a drogériapiacon elsőként helyezett üzembe utántöltő állomást. Az utántöltő állomások bővítése a tesztelési időszak után 2022-ben tovább folytatódott.

Az utántöltő állomásból két féle Sansin mosógélt és két féle Sansin textilöblítőt csapolhatnak a vásárlók két literes kiszerelésben. A Sansin hazai márkának jelenleg többféle terméke is elérhető a dm hálózatában, amelyek organikus, kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, állatkísérlet-mentesek. A termékek magas minőségű mosó- és tisztítóhatással rendelkeznek, 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók. Megfizethető áron érhetők el, hiszen az egészséges életmód jogos igényünk, ami nem lehet luxus. A termék ráadásul megjelenésében is vonzó küllemű – írják.

A fenntarthatóság jegyében üres flakonokat nem árusít a dm az utántöltéshez, így először egy polci terméket lehet megvásárolni a kijelölt termékkörből, majd a kiürült flakont lehet az automatából újra tölteni. Ezzel a polci termék árához képest jelentős összeget lehet megtakarítani. A mosógél utántöltésével 1400, míg a textilöblítő esetében 700 forintot spórolhatnak a vásárlók.

 

SOCIAL MEDIA