Újabb Tesco mini shopok nyílnak

Kiemelt Márkák

2009 óta működik együtt Magyarországon a Shell és a Tesco, és a partnerek nemrég jelentették be, hogy a Shell elektromosautó-töltőpontokat telepít a Tesco áruházak parkolóiban. Az együttműködés következő lépéseként a Tesco mini shopok jelenlegi hálózata 2025-ig több mint száz létesítményre bővül.

 

A Shell és a Tesco együttműködése Magyarországon 2009-re nyúlik vissza, amikor a Shell 41 töltőállomási telephelyet bérelt a Tescótól. 2021-ben a két vállalat új kiskereskedelmi koncepciót indított, és megnyitották az első Tesco mini shopokat országszerte 23 Shell töltőállomáson, ahol az élelmiszerek széles választékát kínálják. A két kiskereskedelmi márka partnerségével létrejött innovatív szolgáltatás most új szakaszához érkezett, miután a Shell és a Tesco bejelentette, hogy a Tesco pénzügyi év végéig további 13 mini shopot nyitnak, 2025-ig pedig több mint száz üzletre bővül a hálózat. A bejelentés az első magyarországi, töltőállomáson kívül működő Shell Café kávézóban hangzott el, amely az Adventum Group budaörsi ingatlanában lévő Tesco áruház üzletsorán nyílt meg.

„A Tescóval való gyümölcsöző együttműködésünknek köszönhetően kibővített szolgáltatásokat kínálhatunk ügyfeleinknek, akik így kényelmesen, egy helyen tankolhatnak és vásárolhatnak be. Nagy örömömre szolgál, hogy az első önálló Shell Café kávézóban állhatok, amely a klasszikus és az újhullámos kávézó jellegzetességeit egyaránt magán viseli. Célunk, hogy ügyfeleinket magas színvonalú kiszolgálásban részesítsük, akár a töltőállomásainkon, akár ebben a kávézóban, ahol a Tesco vásárlói is megkóstolhatják a bársonyos Shell Cafét” – nyilatkozta Vecsey Sarolta, a Shell Hungary zRt. Magyarországért és Szlovéniáért felelős Mobilitási Igazgatója.

Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk a Shell Hungary ZRt.-vel való partnerségünkre, amelyet mindig új szintre tudunk emelni. Néhány hete jelentettük be, hogy a következő 3 évben több mint 100 Tesco áruház parkolójában telepít elektromos töltőpontokat a Shell. A mai bejelentés eredményeként a Shell töltőállomásokon található Tesco mini shopoknak köszönhetően megduplázzuk a kisformátumú üzleteink számát. A Tesco a hipermarketektől az Expressz boltokon keresztül az online csatornákig és a Shell töltőállomásokon található Tesco mini shopokig a vásárlási lehetőségek széles skáláját kínálja.”

 

SOCIAL MEDIA