Újabb témákkal érkezik a Made In Gyetván Csabával legújabb évada a Discovery Channel képernyőire

Kiemelt Márkák

A Discovery Channel egyetlen hazai gyártású sorozata, a Made In Gyetván Csabával számos olyan folyamatot mutatott már be az évek folyamán a nézőknek, amelyekre a hétköznapi ember nem feltétlenül lát rá. A legutóbbi évadban megtudhatták, hogyan készülnek a jakuzzik és azt is, hogy egy utasszállító repülőgépet hogyan vizsgálnak át tüzetesen, mielőtt útjára indulna.

 

„Ebben az évadban, csakúgy, mint az előzőekben igyekeztünk rengeteg színes témát elhozni a nézőknek, egy nagyon széles skálán” – mondta Gyetván Csaba. „Az új részekben kiderül, hogyan születnek a legfontosabb bennünket körülvevő, a világot működtető dolgok a nyomtatott áramköröktől az aerosolos palackig és ismét olyan munkaállomások mellé álltunk be, ahol a mindennapjainkban szervesen jelenlévő termékeket állítanak elő. Boldogsággal tölt el, hogy immár hetedik évada mehetünk el alig látogatható helyekre és nézhetünk be ritkán látott folyamatokba!”

A hetedik évad izgalmai határainkon belül egy nyomtatott áramköröket, illetve egy aerosol palackokat gyártó üzemben kezdődnek. A Pécsett, illetve a somogyi Szennán található üzemekben közös, hogy olyan termékeket gyártanak, melyek már alapvető részeinek számítanak a mindennapoknak. A mindenki életében fellelhető elektronikai eszközök és a pipere polcokon pihenő hajlakkos és dezodoros dobozok alapanyagainak gyártási folyamatainak bemutatása után a műsor Szlovákiába és Németországba kalauzolja a nézőket, ahol megismerhetik a mész bányászatának és felhasználásának ezernyi titkát és felfedi kapuit Európa egyik legzöldebb üzeme is – írják.

 

SOCIAL MEDIA