Fotókiállítás nyílt a hajléktalanok nyaráról

Inspiráció Kiemelt

Néhány nap méltóság. Ezt sikerült lencsevégre kapnia Juhász István András fotográfusnak, aki hajléktalan és rászoruló emberek nyaralásáról, nyári élményeiről készített fotókat. A Budapest Bike Maffia „Nekünk a Balaton” című programjáról nyílt fotókiállítás a belvárosban.

 

A kivételes hangulatú programban a nélkülöző emberek a lángos és a fagylalt íze mellett kis időre megtapasztalhatták milyen az, amikor a felhő épp nem takarja el a napot. A felemelő pillanatokat Juhász István András fotográfus örökítette meg, az ő legjobb fotóiból nyílt fotókiállítás Budapesten, a Városháza Parkban.

„A Budapest Bike Maffia folyamatosan ad tárgyi segítséget az utcán élőknek és a szociális ellátó intézményeknek, de az innovatív megoldásokban, élményekben is hisz, hiszen így mutat utat és ad motivációt arra, hogy a rászoruló emberek maguk cselekedjenek jövőjük érdekében.  A “Nekünk a Balaton” program ezért született” –  mondta el Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója

A fotókiállítás során a legjobb 24 képet mutatják be a szervezők abból a sokszáz pillanatból, amit a résztvevők idén nyáron átélhettek. A Nekünk a Balaton programot egy „After Party” koronázza meg a Városháza Parkban, ahol megjelennek a program állandó résztvevői is, a Bike Maffia tagjai, az önkéntesek és a piros lángosos kocsi is. A helyszínen támogatói lángos vásárolható, az eladásból befolyt összeggel a Budapest Bike Maffia innovatív kezdeményezéseit támogathatjuk.

Időpont: 2022. szeptember 23., 16:30

Helyszín: Budapest, V., Városháza Park

Moderátor: Kovalcsik Ildikó Lilu

 

Fotó: Budapest Bike Maffia

 

SOCIAL MEDIA