Pécsre érkezik a Főtaxi

Kiemelt Márkák

Ehhez nevet vált a város egyik kedvelt taxitársasága: a három évtizede taxi 10000 néven elindult, később EuroTaxi, illetve Euro7Taxi, legutóbb pedig Euro 900 Taxi Pécs néven működő cég – márkahasználati szerződés alapján – a Főtaxi brand alatt folytatja tevékenységét, autói pedig főtaxis szabadjelzőkkel és matricákkal futnak majd.

 

A korábban is a városban dolgozó taxisofőrökre támaszkodó Főtaxi – sok más utazó mellett – nem titkoltan az egyetemre visszatérő diákok számára is vonzó utazási lehetőséget kíván majd nyújtani. Ehhez Pécsett a legversenyképesebb árakkal akar elindulni.

„A szolgáltatási terület fókuszába nemcsak Pécs, hanem a környező települések is beletartoznak majd. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek a tapasztalataink ebben a turisztikailag is fontos egyetemvárosban, de bizakodásunkat jelzi, hogy a kezdeti, közel 40 gépjárműből álló flotta bővítését már most előkészítettük helyi partnerünkkel” – mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

Budapest után Pécs lesz a második legnagyobb város, ahol a Főtaxival találkozni lehet, a társaság ezt követően más hazai nagyvárosokban is terjeszkedni kíván a jövőben.

 

Fotó: fotaxi.hu

 

SOCIAL MEDIA