Kajdi Csaba a visszatérő Cosmopolitan magazin első főszerkesztője

Kiemelt Márkák

Szeptember 15-én újra megjelenik a Cosmopolitan magazin nyomtatott változata, amelynek címlapsztárja és egyben főszerkesztője Kajdi Csaba. Nemcsak a magazin szerkesztési koncepciója, de az első megjelenés címlapja is igazi különlegesség: a speciális nyomdatechnikai eljárásnak köszönhetően a címlapsztár táncoló mozdulatai elevenednek meg.

 

“Kiadónk tervei szerint a Cosmopolitan magazin idén két alkalommal jelenik meg, egyedi szerkesztési koncepcióval. A lapnak nincs állandó főszerkesztője, ezt a titulust minden megjelenésnél az aktuális címlapsztár kapja meg, így a magazin tartalmi összeállításában is aktívan részt vesz “– nyilatkozta Milkovics Pál, a MS&B kiadó vezérigazgatója.

A Kajdi Csaba neve által fémjelzett Cosmopolitan fő tematikája az önbizalom lett, a lap megjelenésével egy időben pedig a magazin TikTok csatornája is elindul.

“A Cosmopolitan kezdetektől fogva közel állt hozzám, hiszen az ambiciózus fiatal generációhoz szól, akik nyitott szelleműek és a magazin inspirációt nyújt a mindennapi kihívásaikhoz. A Cosmopolitan egyik legnagyobb értéke, hogy képes megszólítani a fiatalokat és véleményformáló szerepe van.” – mondta el Kajdi Csaba.  A magazin a visszatérés megünneplésére közönségtalálkozót is szervez, szeptember 15-én 14 órától az Etele plázában dedikálja a magazint Kajdi Csaba.

 

SOCIAL MEDIA