Bővít a Borsodi

Kiemelt Piac

A Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme a 2018-ban megkezdett beruházásoknak köszönhetően immáron a Molson Coors Beverage Company, a világ egyik legnagyobb sörgyártó vállalatának regionális központjaként működik.

 

A megnövekedett gyártási kapacitás szükségessé tette a gyár logisztikai fejlesztését is. Ennek a folyamatnak a részeként a vállalat megújította a sörgyár környékén található úthálózatot, majd idén nyáron elkészült és most átadták az új, 3300 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot is. Az új csarnok lehetővé teszi, hogy a raktárkihasználtság javuljon, és emellett a rakodási idő közel 10%-kal csökkenjen. A folyamatok optimalizálását és a hatékonyság növelését a munkavállalói létszám közel negyven fővel történt bővítése is segíti – írják.

„A most megvalósított beruházás, az új logisztikai csarnokunk átadása a Borsodi Sörgyár hosszú távú stratégiájának fontos részét képezi. A tárolási és szállítási folyamataink optimalizálásával, a rakodási idő csökkentésével hatékonyabban működünk, partnereinket gyorsabban és rugalmasabban tudjuk kiszolgálni” – mondta Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezető és kereskedelmi igazgatója. „A fejlesztés szorosan kapcsolódik a korábbi hároméves, a gyártási területet érintő beruházási programunkhoz, a csarnok építésének és az úthálózat fejlesztésének terve már akkor elkészült. Az új csarnok átadása segít bennünket abban, hogy régiós gyártóközponti szerepünket sikerrel töltsük be” – tette hozzá.

 

SOCIAL MEDIA