Házasodna a gazda

Tejszínhub

Vera gazdánál elmaradt a csók és még egy jelöltje is távozott a birtokról, Alfonz gazda kaszálni vitte a lányokat, Péter gazda pedig elbizonytalanodott romantikus randija után.

 

“Egy csóknak jobban örültem volna” – így ért véget Vera gazda és Tomi randija

Tomi őszintén vallott érzéseiről Verának, akit egy igazi álomnőnek tart. A srác egyedül azt sajnálta, hogy a beszélgetést csak egy szimpla puszi követte.

 

Ági elbizonytalanította Péter gazdát

Vannak olyan kérdések, amiket a Prágában élő feleségjelölt nem gondolt még át, ezzel bizonytalanságérzetet keltve a gazdában.

 

“Félek attól, hogy csalódom” – önszántából távozott Vera gazda egyik jelöltje

Krisznek két évébe került, hogy kiheverje felesége elvesztését. A férfi nem szeretne visszazuhanni abba az állapotba, amit Ica elvesztésekor érzett, ezért úgy döntött, hogy még azelőtt elköszön Verától, hogy komolyabb érzelmeket táplálna iránta.

 

“Vegyél vissza!” – Bea a többi lány határait feszegette viselkedésével

Rita egy napot ad annak, hogy robban a bomba a csajok között, ha Bea továbbra is így folytatja. Enci türelme is fogytán, saját bevallása szerint nem sok kell ahhoz, hogy előjöjjön belőle az állat.

 

Bea magabiztossága hamar elillant az erdélyi Jurassic Park láttán

Alfonz gazda kaszálni vitte a lányokat. Bea büszkén magára vállalta a gép kezelését, később azonban szembesült az ijesztő élővilággal.

 

 

Következő héten:

Alfonz gazda szenvedélyes csókban forr össze Beával

A Házasodna a gazda jövő heti részeiben Péter gazda elhamarkodott lépést tesz, elcsattan az első csók Alfonz és az egyik lány között, Zsolt gazda egyik feleségjelöltje pedig menyasszonyként tündököl. Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon!

 

Előzetes: Laci félmeztelenül köszönti Zsolt gazda udvarlóit

Érzelmi vallomással, lopott csókokkal és bohókás hangulattal folytatódik a Házasodna a gazda hétfőn 21:10-kor az RTL Klubon!

 

Előzetes: „Most ez komoly?” – drámával és érzéki érintésekkel folytatódik a Házasodna a gazda

Péter gazda jelöljte döbbenetes bejelentést tesz, Tomi pedig elárulja a legmélyebb érzéseit Vera iránt. Ne maradj le a társkereső reality hétfői részéről sem 21:10-től az RTL Klubon!

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

SOCIAL MEDIA