9600 diáknak jut tanszer az Auchan gyűjtéséből

Kiemelt Márkák

Az áruház vásárlóközönsége ezúttal is a nagycsaládosoknak ajánlhatott fel taneszközöket. A jelenleg helyzetben talán minden eddiginél nagyobb szükség volt a társadalmi összefogásra ezen a téren is.

 

Természetesen a tanévkezdés mindenütt megterheli a családi kasszát, ezért szeretné ezúton is megköszönni az Auchan a vásárlóinak, hogy egy hónap alatt 110 ezer tanszert ajánlottak fel adományként. A vállalat ezenkívül 2 millió forint értékű ICO iskolakezdő csomagokkal támogatja az egyesületet.

„Idén nagyságrendileg ugyanannyi tanszer gyűlt össze, mint tavaly, ebből 9600 iskolás kezdheti el a tanévet megfelelő felszereléssel. Büszke vagyok vásárlóinkra, és hálás a nagylelkűségükért, hogy felhívásunkra ismét tanúságot tettek szociális érzékenységükről, és idén is jelentős mennyiségű tanszert ajánlottak fel egy olyan helyzetben, amikor a tanévkezdés számukra is az eddigieknél megterhelőbb lehetett” – mondta Varga-Futó Ildikó, CSR igazgató.

„2750 családnak tudtunk segíteni a tanévkezdésben az Auchan vásárlók jóvoltából, akiknek ezúttal is hálásan köszönjük az adományokat! Ez azt jelenti, hogy 9600 iskolás gyermek kezdheti meg úgy a tanévet, hogy nem kerül hátrányba az iskolában azért, mert hiányzik valamilyen tanszere. Önkénteseink segítségével most is azokhoz kerültek az általunk összeállított csomagok, ahol a legnagyobb szükség volt rájuk. A gyűjtésnél láttuk, hogy sokszor a gyermekeikkel együtt vásárló szülők ajánlottak fel taneszközöket. Biztos vagyok benne, az, hogy már ilyen fiatalon látják a szüleik példáját és azt, hogy vannak segítségre szoruló társaik, őket is érzékenyebbé teszi a más élethelyzetben élők elfogadására és támogatására” – hangsúlyozta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

 

Fotó: Element5 Digital/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA