A dm bővíti azon csatornáknak a számát, ahol vásárlóit hiteles tartalmakkal tudja segíteni

Kiemelt Márkák

Ősztől új szolgáltatás kerül a dm portfóliójába: szeptember hónapban két alkalommal, majd októbertől heti rendszerességgel jelentkezik a drogéria a legújabb adásokkal.

 

A live shopping egy élőben zajló, interaktív vásárlási lehetőség, amely nem csak edukál, de inspirációként is szolgál a nézők számára. Az élő adás lehetővé teszi, hogy a követők valós időben szólhassanak hozzá a műsorhoz, vagy kérdést tegyenek fel a témával, valamint a termékekkel kapcsolatban. Fontos megemlíteni, hogy a tanácsadás mellett lehetőség nyílik az azonnali online vásárlásra, ugyanis a kiválasztott termékekhez pedig további kedvezmények járnak majd exkluzív kuponok révén.

„A dm szakértői élőben közvetítik a szépségápolással, táplálkozással és életmóddal kapcsolatos témákat. Természetesen minden adás tematikája más és más lesz, amit márkanagykövetek és influencerek is tesznek még színessebbé. A korábbi években rendszeresen tartottunk az üzleteinkben vásárlói promóciókat, illetve tanácsadást is, a dmLIVE Shopping segítségével ezt az elvet átültetjük az okostelefonokra, így még nagyobb közönséget érhetünk el, valamint egy új szolgáltatással bővítjük többcsatornás kereskedésünket” – magyarázza az applikáció fejlesztését Kanyó Roland, a dm marketing és pr-menedzsere.

 

SOCIAL MEDIA