Húsz év után újra az MTV VMA színpadán a Red Hot Chili Peppers

Kiemelt Márkák

Már csak pár napot kell várni az MTV újabb díjátadójáig. A 2022-es Video Music Awards vasárnap éjszakai gáláját a hazai nézők augusztus 29-én három csatornán láthatják. Hogy ki győzedelmeskedik a végén, az a rajongókon múlik, hiszen az MTV VMA során is a közönség szavazata a döntő.

 

Idén is kiélezett küzdelemre lehet számítani. Doja Cat, Jack Harlow és Harry Styles mind nyolc kategóriában szerepelnek, ezzel vezetik a jelöltlistát; mögöttük szorosan Drake, Kendrick Lamar és Lil Nas X halad hét-hét jelöléssel. Billie Eilish az este során akár hat díjat is hazavihet, míg Dua Lipa, Ed Sheeran, The Weeknd, Taylor Swift és a koreai BTS együttes öt jelölést is szoborra válthat.

Akik hatalmas showra várnak, nem fognak csalódni, hiszen többek közt az olasz alternatív rockbanda, a Måneskin fogja felrobbantani a színpadot. Mellettük még olyan sztárok felbukkanására számíthatnak az érdeklődők, mint Eminem, Snoop Dogg, Lizzo, a Panic! At the Disco, valamint a kihagyhatatlan Red Hot Chili Peppers, akik hosszú kihagyást követően, több mint húsz év után térnek vissza az MTV VMA színpadára. A zenekar nemrégiben megjelent Unlimited Love című albuma, és vadonatúj slágere, a Black Summer nyomán idén a megtisztelő Global Icon díjban is részesítik. A szoborral az amerikai rockbanda így olyan együttesekhez csatlakozik, mint a U2, a Green Day és a Foo Fighters.

Az est során három házigazda gondoskodik a hangulatról. Jack Harlow és az MTV Video Vanguard díjával idén kitüntetett Nicki Minaj mellett még a rapper, színész és showman, LL Cool J vezeti a 2022-es gálaműsort.

 

SOCIAL MEDIA