Az LG csatlakozik a Home Connectivity Alliance-hez

Márkák

A 2022-ben alapított, számos intelligens otthoni megoldásokat gyártó céget tömörítő szövetség célja, hogy biztonságos és egymással kompatibilis eszközökből álló, összekapcsolt okosotthon-ökoszisztémát hozzon létre.

 

Az LG mellett mintegy 13 globális márka, köztük a Samsung, az Arçelik, az Electrolux, a Haier, a GE Appliances és a Trane Technologies is tagja a szövetségnek. A szervezet a márkák különféle eszközeinek és szolgáltatásainak zökkenőmentes kompatibilitását kívánja lehetővé tenni a felhő-felhő (C2C) interoperabilitásra vonatkozó iránymutatások kidolgozásával és végrehajtásával.

Azzal, hogy az LG a szövetség igazgatótanácsának tagja lett, lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználók az LG ThinQ alkalmazásból kényelmesen vezéreljék a szövetség többi tagjának intelligens otthoni megoldásait, illetve, hogy az LG készülékeit más HCA-tagvállalatok okosotthon-platformjain keresztül is kezeljék.

Örömmel köszöntjük az LG-t a szövetség igazgatótanácsában, aki piacvezető vállalatként tudja és érti, hogy az interoperabilitás elengedhetetlen a valóban zökkenőmentes okosotthon-élményhez” — mondta Yoon Ho Choi, a Home Connectivity Alliance elnöke. Globális tagszervezeteink tudását és tapasztalatait kihasználva tovább bővítjük az összekapcsolt otthonok lehetőségeit, és a fogyasztók számára könnyebb, kényelmesebb, intelligensebb életmódot biztosítunk.”

Nagyon örülünk, hogy csatlakozhattunk a Home Connectivity Alliance igazgatótanácsához, és izgatottan várjuk a közös munkát a hozzánk hasonlóan gondolkodó tagvállalatokkal” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. A csatlakozásról szóló döntés összhangban van az LG nyílt innovációk és együttműködések iránti elkötelezettségével, valamint azzal a céljával, hogy a vásárlóknak több lehetőséget és kényelmesebb megoldásokat kínáljon a hétköznapokban. Jól illeszkedik továbbá az LG víziójába arról, hogy a jövő összekapcsolt okosotthon-élményének fejlesztésében kulcsszerepet vállaljon.”

 

Fotó: LG

 

SOCIAL MEDIA