Asztalba épített légtisztítót mutat be az LG

Márkák

A készülék alapszínét — krémhatású rózsaszín, sárga, vagy szürke —, valamint az asztallap formáját (kör vagy ovális) a felhasználók maguk választhatják ki.

 

Az LG új termékének egyenletes felületű asztallapja tökéletes hely a háztartási vagy dísztárgyak elhelyezésére. Az asztallap alján egy kényelmes kezelőfelület található, amelyen az eszköz be- és kikapcsolásán túl a légáramlási mód és a hangulatvilágítás beállításai is elvégezhetők. Az asztallap szélén, annak felületével egy szintbe simulva, diszkréten elhelyezett apró kijelzők sora jelzi a Wi-Fi-kapcsolatot, a levegő minőségét, a légáramlás erősségét és a frissítések állapotát.

Az új Aero asztalok a különleges dizájn mellett számos hasznos funkciót is kínálnak a személyre szabott élmény érdekében. Az asztallapba épített vezeték nélküli töltővel a felhasználók bármikor kényelmesen feltölthetik a funkcióval kompatibilis okostelefonjaikat és vezeték nélküli fülhallgatóikat, a hangulatvilágítás funkcióval pedig a tiszta levegő mellé kellemes légkört is teremthetnek. Az Aero asztalba nyolcféle hangulatvilágítás-opciót építettek, amelyek az LG ThinQ™ mobilalkalmazásból kényelmesen vezérelhetők. Az LG egyedi légtisztítóját különlegessége továbbá, hogy a fenntarthatóság jegyében tervezték: olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből összegyűjtött, újrafelhasználható műanyagból gyártanak, és a terméket mindemellett még újrafelhasználható anyagokból készült csomagolásban is szállítják – írják.

Az LG hamarosan limitált szériás modelleket is piacra dob új légtisztítójából. Az olyan modellek mellett, amelyekhez ismert művészek — például a népszerű dél-korai festő, Kim Sun-woo — által tervezett exkluzív asztali dekorációk járnak majd, a vállalat újonnan kifejlesztett, fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz egyes piacokon.

Testreszabható kialakításával, fejlett légtisztítási technológiáival és felhasználóbarát funkcióival az Aero Furniture egy egészségesebb, kényelmesebb, a személyes igényekhez igazodó otthon megteremtéséhez jarul hozzá” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. Az LG a továbbiakban is olyan innovációkon dolgozik majd, amelyek egy egészségesebb és jobb életmódot vihetnek az otthonokba világszerte.”

 

SOCIAL MEDIA