Mostantól Szegeden is elérhető a Bolt taxi-szolgáltatása

Kiemelt Piac

Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi, ugyanis augusztus 22-én Szegeden is elindítja szolgáltatását. A taxi szolgáltató a debreceni, pécsi, nyíregyházi és miskolci nyitásokat követően indul el Csongrád-Csanád megye székhelyén.

 

Szegeden a Bolt utazások alapdíja 850 Ft, a kilométerdíj 450 Ft, és a percdíj 100 Ft lesz. Annak érdekében, hogy minél több szegedi megismerje és kipróbálja a Bolt szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, amelynek keretein belül 1000 Ft-ot a Bolt áll az első két szegedi utazás árából.

Az észt alapítású vállalathoz sofőrként is érdemes csatlakozni, hiszen a nemzetközileg  ismert, piacvezető technológiára épülő taxiszolgáltatónál garantáltan magas fuvarszám, kötetlen munkaidő és időszakos bónuszok várják a taxisofőröket. Emellett az első hat hónapban 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a Bolt rendszerén keresztül – írják.

“Szeged Magyarország harmadik legnépesebb települése, mely amellett, hogy népszerű turisztikai célpont, a Szegedi Tudományegyetemnek köszönhetően számos magyar és külföldi diák otthona. Ezek alapján mind a szegediek, mind a városba látogatók részéről nagy az igény arra, hogy lehetőségük legyen egy megbízható taxi szolgáltatóval utazni. Ezért választottuk Csongrád-Csanád megye székhelyét a következő városnyitásunk helyszínének” – mondta Fejes Áron, a Bolt magyarországi Country Manager-e a szegedi nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég Szegeden a már sikeres budapesti, debreceni,  pécsi, nyíregyházi és miskolci működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét.

 

SOCIAL MEDIA