Az Euronics üzleteiben országszerte megvásárolhatóak a LEGO játékkészletek

Kiemelt Márkák

Bár a LEGO játékok eddig is széles körben elérhetőek voltak hazánkban, az Euronics-szal kötött megállapodás egy teljesen új vásárlói réteg megszólítására ad lehetőséget a világ egyik legnagyobb játékgyártó cégének.

 

Az együttműködés különlegessége ugyanis, hogy elektronikai szaküzletben korábban nem voltak kaphatók LEGO készletek Magyarországon. Jelenleg az Euronics 23 áruházában vásárolhatóak meg a termékek: a nagyobb üzletekben 45 féle játék, míg a kisebb üzletekben 10-12 féle LEGO termék közül válogathatnak a vásárlók, idén pedig további 20 áruházban válnak elérhetővé a készletek. Az Euronics webshopjában pedig már most 400 féle LEGO játékkészlet rendelhető meg.

Az Euronics termékkínálata folyamatosan bővül: 2021-ben növekedési stratégiánk részeként vezettük be a játék kategóriát is. Jelenleg már nagyságrendileg 2000 féle terméket árulunk a különféle játékfiguráktól kezdve a társasjátékokon át az interaktív, készségfejlesztő eszközökig” – mondta Fazekas Bálint, az Euronics kereskedelmi ügyvezető igazgatója. „Nagy megtiszteltetés, hogy a LEGO Csoport beválasztott minket hivatalos forgalmazói közé és büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ezek az elképesztően kreatív, ötletes és minden korosztály számára érdekes játékok országszerte könnyebben eljussanak a hazai vásárlókhoz. A LEGO játékkészletek a közös játék és a kreativitás élményével világszerte inspirálják nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is – kínálatunk összeállításakor kifejezetten ügyeltünk arra, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.”

Az Euronics boltokban válogatott kínálat lesz elérhető a termékekből: az országszerte 64 üzletből álló áruházlánc polcaira a legnépszerűbb LEGO játékok kerülnek, amelyek között felnőttek és gyermekek egyaránt megtalálhatják az érdeklődésüknek megfelelő készletet.

 

Jubileumi különlegesség

Idén ünneplik a LEGO játékok 90 évfordulóját, amelynek alkalmából új nosztalgia készleteket is bemutatott a cég. Az egyik ilyen egyedülálló szett – ami az Euronics üzletekben is elérhető a LEGO Classic A játék 90 éve, ami a szivárvány színeiben pompázó LEGO elemek mellett az elmúlt évtizedek 15 népszerű LEGO készletének miniépítményét tartalmazza.

 

SOCIAL MEDIA