Hétmilliós luxusórával villog Tóth Gabi

Tejszínhub

Újabb luxuskarórát fogtunk azon a Tik-Tok csatornán, amelyik hírességek karóráival foglalkozik. Lakatos Zsolt óraszakértő legfrissebb posztjából ezúttal az derül ki, milyen luxusórával villog Tóth Gabi – írja a Pénzcentrum.

 

Nagy sikere van a TikTok-on Lakatos Zsolt óraszakértőnek, aki a Beszéljünk Órákról nevű csatornáján a nézők kérésére próbálja fotók és videók alapján megállapítani, hogy milyen karórát hordanak a magyar és nemzetközi hírességek. A szakember horogjára ezúttal Tóth Gabi órája akadt. Amiről a szakértő némi utánajárás, videók és képek nézegetése után azt állapította meg, hogy az óra egy Rolex Submariner arany-acél változata feketében.

Azon viszont hezitált Lakatos Zsolt, hogy ez a modell az újabb 41 mm-es vagy a régibb 40 mm-es. Aztán végül arra a megállapításra jutott, hogy a szóban forgó óra a Rolex Submariner 126613 ln, vagyis az újabb. Ennek a listaára a szakértő szerint 14 600 euró, a piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van ami annyit jelent, hogy az óra ára megközelíti a 7 millió forintot.

Fluor Tomi az alábbi szöveget osztotta meg a hírrel kapcsolatban: “Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”

Ilyen luxusórával flangál tehát Tóth Gabi, de mi a helyzet más hírességekkel? A TikTok csatorna videóiból korábban már szemezgettek, ezekből kiderült, hogy Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz nagyjából 9 millió forintba kerülhet a piacon, és G. w. M. is egy milliós darabban pózolhatott egy Kulcsár Edinával készült közös képükön.

 

Fotó: csalad.hu

 

SOCIAL MEDIA